Snapt u het nog? Lesbische activisten vallen transgenderactivisten aan vanwege transgenderisme als aanval op lesbische identiteit

Snapt u het nog? Lesbische activisten vallen transgenderactivisten aan vanwege transgenderisme als aanval op lesbische identiteit

Linkse identiteitspolitiek neemt iedere dag steeds engere vormen aan maar het heeft zo ook z'n hilarische kanten die we u niet willen ontnemen. Dit maal gaat het om een bitch-fight tussen lesbiennes en mannen die denken dat ze vrouwen en/of lesbiennes zijn. Via Jalta.nl.

Londen is het strijdtoneel van deze intolerante minderheden die hun seksualiteit gebruiken als fundering voor hun identiteit. De lesbische flank van deze LHBTBBQ bijeenkomst is het niet eens met transgender-activisten omdat zij de lesbische identiteit onderuit zouden halen. Het is namelijk ontzettend frustrerend voor een lesbienne als er een man in vrouwenkleding in de buurt komt en zich aangetrokken voelt tot vrouwen of andere vrouwen aantrekt waar de lesbienne zo op had gehoopt. Dit verkleint haar kans op kinderen eno...wacht... Hierdoor loopt ze misschien wel de lesbische vrouw van haar leven mi...Mhmmm. Wat ís precies het probleem?

Blijkbaar kan een man geen lesbienne zijn. 'A person with a penis cannot be a lesbian' zegt een woordvoerster. Maar bij die transgenders gaat het toch juist om hoe ze zich voelen? Daar komen die 'vrouwen met een penis' argumenten toch vandaan? Tevens beschuldigen deze bulldyke's de transgenders ervan om ze onder druk te zetten om seks met ze te hebben. Zo komt 'rape-culture' niet alleen van heteroseksuele mannen maar ook van man-naar-vrouw transgenders. Natuurlijk is er ook weer een lijpe term bedacht voor lesbiennes die man-naar-vrouw transseksuelen weigeren: ‘trans-exclusionary radical feminists’ oftewel 'terfs'.

Neem deze shitshow alstublieft niet te serieus, het zijn allemaal aandachtsgeile slachtofferrol zoekende mafketels maar zo nu en dan met een schuin oog kijken hoe twee groepen idioten elkaar de tent uitvechten blijft een mooie bron van vermaak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties