Snel denkend 6 jarig meisje wordt grote held als haar zwangere moeder ineens in elkaar stort

Geen categoriemei 13 2015, 11:00
Ze heeft haar moeder gered.
Een zes jarig meisje is een nationale held geworden in Amerika omdat ze razendsnel ingreep toen haar moeder opeens "bevroor."
Moeder Jovanna Nunez was aan het praten en spelen met haar dochter Madison, toen haar lichaam er opeens mee ophield. De 6-jarige Madison had geen idee wat er gebeurde. Het ene moment was haar moeder normaal, maar opeens stortte ze in. Ze reageerde nergens meer op en was buiten bewustzijn.
Zoiets is natuurlijk altijd bijzonder zorgwekkend, maar al helemaal als de enige persoon in de omgeving die iets kan doen een 6-jarig kind is. Toch greep de kleine Madison op adequate wijze in door 911 (de Amerikaanse versie van alarmnummer 112) te bellen en de instructies te volgen van de dame aan de andere kant van de lijn.
911: "Wat is je adres, schat?"
Madison: "Dat weet ik niet.
Achteraf bleek dat Jovanna aan zwangerschapsdiabetes leed.
En Madison? Die is nu dé grote held van haar familie én haar wijk. Achteraf liet ze weten dat ze niet kon wachten om terug naar school te gaan zodat ze al haar vriendjes en vriendinnetjes kan vertellen dat ze, en ik citeer haar zelf maar even: "Mijn moeders leven heb gered!"
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/6-Year-Old-Girl-Stays-Calm-on-911-Call_-My-Mom-Froze...mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten