Sneu! Tuigvlogger Ismail Ilgün kan niet meer treitervloggen. Zijn matties durven het niet meer aan

Geen categorieokt 19 2016, 10:19
Ah jongens, wat zielig nou toch: Ismail Ilgün kan geen treitervlogs meer maken.
Het zit Ismail Ilgün niet mee tegenwoordig:

Ismail Ilgun uit Zaandam kan niet meer treitervloggen. De jongens uit Poelenburg die beroemd werden door zijn filmpjes, willen niet langer in beeld. Dat is het succes van een nieuwe intensieve methode om jeugdoverlast aan te pakken, zegt jeugdwethouder Jeroen Olthof.

Die 'intensieve methode' houdt in dat Ilgüns collega-treitervloggers bezoek kregen van jeugdzorgers. Die wilden vervolgens met hun hele familie spreken en stelden allerlei vragen over wat er thuis zoal gebeurt.
Met andere woorden, de tuigvloggers voelden de hete adem van de autoriteiten in hun nek en werden gepakt op het ene punt waar ze gevoelig voor zijn: hun gezin. Blijkbaar werd de druk van huis uit daarna zo groot op deze schoften dat ze zich stuk voor stuk terugtrokken. Ismail:

"Er zijn een paar mensen die niet meer op de vlog kunnen."

Dat kúnnen ze natuurlijk wel, ze dúrven het niet. En dat is wat mij betreft een prima gang van zaken. Dit soort tuig is alleen maar onder de indruk van een harde aanpak; een kopje thee met ze drinken haalt niets uit. Sterker nog, dan lachen ze je recht in je gezicht uit en maken ze een vlog waarin ze jou kapot proberen te maken.
Kom aan hun familie en opeens weten de heren zich wél te gedragen.
Opmerkelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten