Sneue Kuzu vindt zichzelf maar wat zielig: 'ook eten in de trein deel van een kamerlidleven!'

Geen categorieokt 14 2016, 21:00
DENK zegt op te komen voor alle Nederlanders, maar zich gedragen zoals die Nederlanders lijkt vooralsnog een stap te ver.
Ze hadden zich het leven van een parlementariër vast anders ingeschat, die Kuzu en Öztürk. Grote staatsbanketten en nog grotere Mercedessen aan de orde van de dag, net zoals back home in Turkije: dat was hun droom. Helaas valt dat stevig tegen voor de beide heren, en moeten ze het doen met een OV-jaarabonnement om van A naar B te komen.
Hoeveel medelijden ze daarom met zichzelf hebben blijkt wel uit het zoveelste tranentrekkende Facebookbericht dat Kuzu vandaag op zijn tijdlijn plaatste:
https://www.facebook.com/KiesKuzu/posts/1041802509251710:0
Ja, het leven van een kamerlid gaat niet over rozen, zoveel is inmiddels wel duidelijk. In de trein eten omdat je krap zit door je werk, het is toch een enorm leed dat die twee hebben moeten doorstaan. Het is echter wel een leed dat half Nederland (het deel dat wél werkt voor haar geld) ook kent, omdat ze het zich nu eenmaal niet kunnen veroorloven om een elitaire levensstijl te leiden zoals DENK'ers als Sylvana Simons maar al te graag doen. Eten in de trein is de normaalste zaak van de wereld heren, waarom doen jullie alsof dat allemaal zo bijzonder is?
Het antwoord op die vraag kennen we natuurlijk: ze vinden zich te goed voor dit soort 'volkse' praktijken. En dat is funest voor leden van een partij die juist zegt op te staan voor de normale Nederlander die genoeg heeft van het elitaire Den Haag. Dat laatste is misschien een valide gedachte, maar de manier waarop DENK ermee omgaat is weer om te kotsen. Neemt iemand die mafketels nog serieus? Deze foto die tevergeefs moet laten zien hoe gewoon Kuzu is gebleven, schreeuwt in ieder geval hard "nee". Nederland hou je niet voor de gek, ook niet door je 'volks' te presenteren.
Oh en Tunahan, nog even een berichtje namens het treinpersoneel: ruim je die bende wel even op voordat je uit die trein stapt? Dank je wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten