Stoere motorrijder ziet eenzame puppy langs de weg als hij langsrijdt. Vervolgens verricht hij dan deze mooie daad:

Stoere motorrijder ziet eenzame puppy langs de weg als hij langsrijdt. Vervolgens verricht hij dan deze mooie daad:

Deze Harley-bezitter dacht gewoon even een rustig en ruig ritje te maken over 's lands snelwegen, als hij aan de kant van de weg ineens iets ziet wat hij totaal niet had verwacht.

Brandon Turnbow was gewoon zijn hobby aan het beoefenen - het land doorkruisen op zijn stoere Harley Davidson-motor - toen hij in de berm ineens iets zag dat hem danig verbaasde: een puppy.Z'n eigenaar was het dier daar aan het mishandelen, en smeet het beestje daarna de berm in.. hem voor dood achterlatend.

Als je dat meemaakt, kan je twee dingen doen. Je kan gewoon verder rijden, of je besluit iets te zullen betekenen voor dat arme beest.

Gelukkig koos Brandon voor het tweede. Hij stopte zijn Harley en nam het arme hondje mee:

https://www.facebook.com/brandon.turnbow.5/posts/10153462980801589

"Nu heb ik een bijrijder," aldus Brandon die de hond bedekte met een jas zodat hij achterop lekker warm bleef. Maar daar bleef het niet bij:

Screen-Shot-2016-02-26-at-16.06.15Brandon nam de pup mee naar huis, waar hij nog steeds leeft met de familie Turnbow. Hij wordt daar wél met liefde en respect behandeld, en hoeft dankzij deze ruige racer nooit meer mishandeld te worden.

En Brandon? Brandon richtte ook nog eens de Baaang Bikers Against Animal Abuse National Global-organisatie op, om niet alleen zijn eigen puppy maar alle mishandelde honden ter wereld op een dag hopelijk te kunnen helpen. Zo zie je maar weer: de mensen die er het gevaarlijkst uitzien van buiten, hebben van binnen vaak het kleinste hartje.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
honden motors Dierenliefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer