Jennifer Lopez verbaast vriend en vijand met nieuwe sportselfie. Hoezo, richting de 50?!

Geen categoriefeb 27 2016, 12:00
Over een paar korte jaren gaat R&B-zangeres Jennifer Lopez (46) alweer Sarah zien, maar aan haar lichaam is dat op nog geen enkele manier af te zien.
Hate her or love her: je zal popzangeres Jennifer Lopez toch moeten nageven dat ze ondanks haar 46 lentes nog prima kan doorgaan voor een vitale twintiger. Sterker nog: ik ken mensen die de helft van haar leeftijd hebben en er geleefder uitzien dan J-Lo:
https://www.instagram.com/p/BCHryXjmuBx/
"Het moet er af," schrijft de hitzangeres die niet te beschaamd is om haar blote buik te tonen aan de rest van de wereld. "Ik werk aan mijn fitness," laat ze haar volgers ook weten en voegt en passant ook nog de hashtags #gymtime #cardio #thereIamwithnomakeupagain toe. "Lol!", besluit ze haar foto-update.
Meer dan een half miljoen mensen waren onder de indruk van J-Lo's buik, die enkele jaren geleden zelfs de zwangerschap en geboorte van een tweeling overleefd heeft en gaven aan dat ze de selfie in sportieve outfit leuk vinden.
Duizenden mensen lieten commentaar achter: "Nog meer levensdoelen," aldus sadethesocialite: "Ik probeer in omgekeerde richting oud te worden zoals J.Lo. Ze ziet er elk jaar beter uit!" Sarahimken711 laat weten het nauwelijks nog aan te kunnen: "Oh mijn God, ik kan hier niet mee omgaan. Ze is perfect!"
We zijn héél benieuwd hoe lang Jennifer Lopez nog zo jong kan blijven! Petje af, in ieder geval. Het is vast hard werken...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten