Sylvana Simons doet huiliehuilie over DDS: 'Ze hebben een dagtaak aan het verdraaien van mijn woorden'

Geen categoriejun 29 2017, 10:00
Wij berichten wat jij opschrijft en zegt, Sylvana. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar heel snel uit de politiek terugtrekken.
Ah kijk! Sylvana Simons heeft het he-le-maal gehad met De Dagelijkse Standaard. Volgens mevrouw de racismeroeper verdraaien wij haar woorden namelijk stelselmatig:

De jongetjes en meisjes van De Dagelijkse Standaard hebben er een dagtaak aan elk woord dat ik al dan niet spreek te verdraaien en om te buigen naar een sappig stukje tekst waaraan de gemiddelde Nederlander naar hartelust aanstoot kan nemen. Daarna is alles geoorloofd en kan er vrijuit gescholden en bedreigd worden.

Houd maar op met dat gejank, Sylvana. Het enige wat wij doen is jouw woorden onder de aandacht brengen zodat mensen weten wat voor idiote ideeën jij hebt. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar onmiddellijk terugtrekken uit de politiek. Geconfronteerd worden met je eigen uitspraak hoort er namelijk bij als je politiek actief bent. Het ergste wat je kunt doen is vervolgens gaan janken en grienen dat mensen zomaar iets terugzeggen.
En wat dat "schelden en bedreigen" betreft: wij hebben bedreigingen aan jouw adres en dat van andere linkse raddraaiers stelselmatig veroordeeld. Als er iemand woorden verdraait ben jij het dus.
Maar ja, dat is natuurlijk weinig verrassend. Jij, Sylvana, hebt namelijk een woedeprobleem. Zoals één van je volgers schrijft onder je Facebook-jankverhaal:
Screen Shot 2017-06-29 at 09.46.29
Lekker janken Sylvana! Helaas trapt geen enkel weldenkend mens erin!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten