Sylvana Simons doet huiliehuilie over DDS: 'Ze hebben een dagtaak aan het verdraaien van mijn woorden'

Sylvana Simons doet huiliehuilie over DDS: 'Ze hebben een dagtaak aan het verdraaien van mijn woorden'

Wij berichten wat jij opschrijft en zegt, Sylvana. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar heel snel uit de politiek terugtrekken.

Ah kijk! Sylvana Simons heeft het he-le-maal gehad met De Dagelijkse Standaard. Volgens mevrouw de racismeroeper verdraaien wij haar woorden namelijk stelselmatig:

De jongetjes en meisjes van De Dagelijkse Standaard hebben er een dagtaak aan elk woord dat ik al dan niet spreek te verdraaien en om te buigen naar een sappig stukje tekst waaraan de gemiddelde Nederlander naar hartelust aanstoot kan nemen. Daarna is alles geoorloofd en kan er vrijuit gescholden en bedreigd worden.

Houd maar op met dat gejank, Sylvana. Het enige wat wij doen is jouw woorden onder de aandacht brengen zodat mensen weten wat voor idiote ideeën jij hebt. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar onmiddellijk terugtrekken uit de politiek. Geconfronteerd worden met je eigen uitspraak hoort er namelijk bij als je politiek actief bent. Het ergste wat je kunt doen is vervolgens gaan janken en grienen dat mensen zomaar iets terugzeggen.

En wat dat "schelden en bedreigen" betreft: wij hebben bedreigingen aan jouw adres en dat van andere linkse raddraaiers stelselmatig veroordeeld. Als er iemand woorden verdraait ben jij het dus.

Maar ja, dat is natuurlijk weinig verrassend. Jij, Sylvana, hebt namelijk een woedeprobleem. Zoals één van je volgers schrijft onder je Facebook-jankverhaal:

Screen Shot 2017-06-29 at 09.46.29

Lekker janken Sylvana! Helaas trapt geen enkel weldenkend mens erin!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties