Sylvie Meis zet haar nagels maar weer eens in die 'jaloerse' Sabia

Geen categoriemrt 16 2016, 21:00
Model en presentatrice Sylvie Meis krijgt er maar geen genoeg van: alweer krijgt de gevallen hartsvriendin Sabia een flinke veeg uit Sylvie's pan.
Sylvie Meis mag dan Sabia inmiddels al flink wat streken geleverd hebben (en Sabia even zo vaak teruggeslagen, zoals vanochtend nog), er is nog altijd geen einde in zicht aan de oorlog die de beide in het Duitse Hamburg woonachtige Nederlandse dames met elkaar uitvoeren.
Nu is het Sylvie's beurt om weer eens een kattige uithaal te doen, en dat doet de presentatrice en voormalig voetbalvrouw dan ook met verve. Ze vertelt aan desgevraagd in het blad Grazia welke eigenschap van andere mensen ze de grootste hekel heeft. Zonder te twijfelen over het antwoord zegt Sylvie: "Jaloezie." En zonder haar naam te noemen, zet Sylvie haar gelakte nageltjes daarmee weer eens in voormalig vriendin Sabia, die uit de gratie viel toen laatstgenoemde er met Sylvies man Rafael vandoor ging. Sindsdien zijn de twee in een bittere strijd verwikkeld, waarbij Sabia haar afgunst voor Sylvies zakelijke succes niet onder stoelen of banken steekt.
De voormalige voetbalvrouw zegt nu echter over haar succes:

"Er heerst veel jaloezie", legt ze uit in een interview met Grazia. "Alle ogen zijn op je gericht en er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt."

Het moge duidelijk zijn wie ze bedoelt met 'mensen.' Ook geeft ze Sabia een waarschuwing: ze laat al háár aantijgingen jegens haar gewoon van zich af glijden:

Negativiteit probeert Sylvie te negeren, 'maar soms voel ik het wel'. "Als ik realistisch nadenk, besef ik ook wel hoe het allemaal in elkaar steekt, ik ben niet gek natuurlijk. Ik weet goed dat die haat en negativiteit er is, maar het is een keuze om dat niet toe te laten. Want uiteindelijk willen die mensen wat ik heb."

En verder? Verder kan Sabia de pot op. Sylvie onderstreept nog maar eens hoe gelukkig en succesvol ze is - ze spreekt meermaals van haar "succes". Au! Daar kan Sabia (met een geflopte tv-carrière en knallende ruzie met haar hele familie) het voorlopig weer even mee doen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten