Yolanthe combineert moederschap met glamourleven en filmt haar dansje van plezier

Yolanthe combineert moederschap met glamourleven en filmt haar dansje van plezier

De moeder is weer helemaal terug in de wereld van glitter en glamour. Om dat te bewijzen, presenteert ze een eigen sieradenlijn.

Even leek het erop dat Yolanthe zich volledig op het moederschap zou gaan storten, en de wereld van glitter en glamour de rug had toegekeerd. Baby Xess Xava heeft de allerhoogste prioriteit, en het leven in de spotlights kwam daardoor op een tweede plek te staan.

Toch lijkt het erop dat Yolanthe de glamour niet kon missen, want ze heeft haar weg naar de spotlights en de camera's teruggevonden. Kijk maar hoe ze danst met haar nieuwe diamantcollectie:

https://www.instagram.com/p/BDDEM34Ov80/?taken-by=yolanthecabau

Het filmpje werd opgenomen bij een fotoshoot voor Samdan Magazine die Yolanthe liet schieten. En als er iemand een natuurtalent is voor de camera's, dan is Yolanthe het wel. Ze hoeft geen moment na te denken hoe ze gaat poseren, en draait een rondje alsof ze zo'n jurk elke dag draagt. En – het allerbelangrijkste – ze geniet er zichtbaar van. Ze is niet iemand die dit soort dingen doet "omdat het moet", ze gaat er juist helemaal in op en doet het met hart en ziel.

Mooi om te zien hoe Yolanthe het moederschap en de wereld van de sterren combineert. Het gaat haar prima af, vinden jullie ook niet?

Lees meer over:
Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties