Sylvie zet haar nagels opnieuw in ex-hartsvriendin Sabia met nieuwe selfie

Sylvie zet haar nagels opnieuw in ex-hartsvriendin Sabia met nieuwe selfie

De ruzie tussen de ooit zo onafscheidelijke Sylvie Meis en Sabia Engizek is nog lang niet voorbij, zo bewijst een laatste aanvalsronde op de social media wel weer...

Ooit waren ze beste vriendinnen, maar tegenwoordig kunnen ze elkaars bloed wel drinken: Sylvie Meis en Sabia Engizek. Dat de twee ex-geliefden van Rafael van der Vaart elkaar nog steeds het licht in de ogen niet gunnen werd gisteren ook weer duidelijk op Instagram, waar Sylvie zich overduidelijk ergert aan de vele selfies van Sabia.

De ex-vrouw van Khalid Boulahrouz plaatst de laatste dagen een hoop foto's. Sabia is namelijk na al haar onfortuinlijke zwangerschap- en miskraamtoestanden weer aan het werk gegaan, en deelt dat graag met de buitenwacht. Waaronder ook deze foto:

https://www.instagram.com/p/BBCoLmguFmv/

"Regenachtige dag in Hamburg," schrijft Sabia bij het kiekje. "Ik hoop dat iedereen een prachtige dag heeft. Kusjes!"

Wat het precies is aan deze selfie wat Sylvie zo mateloos ergert is niet duidelijk, maar even later verschijnt ook op het Instagramaccount van Sylvie een foto. Met nagenoeg hetzelfde onderschrift:

https://www.instagram.com/p/BBCqSd1gZE-/

"Regenachtige dag in Hamburg," merkt ook Sylvie op. "Dus ik blijf binnen. Ik heb wat gerekt en gestrekt!"

Sabia heeft nog niet gereageerd op die laatste stunt van Sylvie, maar als het antwoord zal bestaan uit een nieuwe sexy selfie-oorlog tussen de beide dames zeg ik: laat maar komen hoor!

Of Sabia die strijd aandurft is echter onduidelijk. Voor haar selfie over de regen in Hamburg kreeg Sabia slechts 1000 likes. Sylvie's regenplaatje wist op Instagram maar liefst 19.000 likes te vergaren. Het lijkt er dus op dat Sylvie deze slag wint!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties