Te hard 'spanken': 7 jaar cel!

Geen categorieapr 12 2018, 19:00
Je kent het wel, je gaat op date, laat je vastbinden en blinddoeken, je wordt gespankt en krijgt een paar tikken tegen je kop. Leuk avondje! Het ging echter bijna helemaal mis!
Een 80-jarige man uit Den Bosch ging op date met een 49-jarige man uit Heerhugowaard. Ergens tussen het Rosétjes nuttigen en de ABBA muziek door werd er besloten de date nóg spann(k)ender te maken. Dit deden ze wel vaker samen (het spanken dan, rosé drinken en ABBA luisteren is alleen zeer aannemelijk). Normaliter zou de man alleen vastgebonden worden en wat tikjes op de billetjes ontvangen maar het liep dit keer helemaal uit de hand.
De man werd een flink aantal keer tegen z'n hoofd gemept en werd meerdere malen gestoken in z'n rug. De man uitte een aantal keer het stopwoord maar het mocht niet baten. De rugwervel, rib en milt van de man zijn beschadigd. Ook is er sprake van hoofdwonden en onderhuids letsel. De dader ging er vandoor.
De officier van Justitie heeft acht jaar geëist tegen de dader. De aanklacht is poging tot doodslag omdat de kans redelijk groot werd geacht dat het slachtoffer had kunnen overlijden. De dader, dit is dan wel weer grappig, zegt zich te hebben moeten verdedigen tegen de 80-jarige(!!!) vastgebonden(!!!) man.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten