Telegraaf komt met weer een anti-Wildersverhaal, huilt tranen met tuiten vanwege Twitterblock Peter van der Vorst

Geen categoriejan 31 2017, 10:00
Kan De Telegraaf misschien ophouden met dit gezeur? Ik begrijp dat de verkiezingen eraan komen en dat de krant de VVD graag een handje wil helpen, maar dit soort artikelen zijn onzinnig.
De Telegraaf heeft een nieuwe reden om te ageren tegen Geert Wilders. De reden? De PVV-leider blokkeerde 'journalist' Peter van der Vorst gisteren op Twitter omdat die een achterlijke opmerking maakte over Wilders' beheersing van de Engelse taal.

Peter van der Vorst is door Geert Wilders geblokkeerd op Twitter.

De leider van de PVV had op Twitter een foto van zichzelf geplaatst met daarbij de leus 'It's Time For Change'. Ook gebruikte hij de hashtags NetherlandsOursAgain en PVV2017.

De presentator kon het niet laten een cynische opmerking te maken. Zo schreef hij: "Wat fijn dat de Engelse les zo goed gaat."

Aangezien Wilders de tijd en energie niet heeft om dit soort zogenaamd grappige opmerkingen te lezen besloot hij om Van der Vorst te blokkeren. Heel gek is dat niet. Zelf doe ik dat ook met enige regelmaat, zeker als iemand 'leuk en slim' denkt te zijn door me persoonlijk te beledigen. En ja, dat is natuurlijk precies wat Van der Vorst deed.
https://twitter.com/petervdvorst/status/826140613804429312?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/petervdvorst/status/826156313629642753?ref_src=twsrc%5Etfw
Het meest trieste hieraan is dat het mediakartel het te pas en te onpas over zogenaamd "nepnieuws" heeft, en dan dus zelf met dit soort verhalen komt in een desperate poging om Wilders te beschadigen. Heeft de redactie van De Telegraaf dan helemaal geen zelfrespect én respect voor de Nederlandse kiezer? De vraag stellen is hem beantwoorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten