snapshot2

Terreurgroep Hamas prijst GroenLinks om anti-Israël standpunt - Bram van Ojik wil afstand nemen maar faalt hard!

Geen categoriemrt 09 2019, 9:00
Zoals De Dagelijkse Standaard eerder berichtte prijst Hamas GroenLinks de hemel in na hun steun aan de anti-Israëlische BDS-beweging. Het maakte er zelfs een filmpje over.
GroenLinks is blijkbaar niet zo blij met de complimenten van Hamas. Want woordvoerder Bram van Ojik heeft een verklaring uitgegeven over hun standpunt betreffende BDS.
Het is een vrij korte verklaring van maar vier alinea's. Toch is het hem gelukt om vijf keer stierenpoep uit te kramen (om de Engelse term te vermijden):
Overigens heeft Israël net als bijvoorbeeld Nederland, Australië en Frankrijk het volste recht om zich te verdedigen tegen terreur.
Waar het om gaat is dat steeds meer landen - zoals Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten - juridische stappen nemen tegen (sommige) BDS organisaties. Dit omdat deze landen tegen bewegingen zijn die antisemitisme faciliteren, organiseren en aanjagen.
De leiding van GroenLinks vindt het blijkbaar erg noodzakelijk om een rookgordijn te creëren over haar standpunt.
Het zal je ook maar gebeuren dat je de hemel in wordt geprezen omdat je als bondgenoot wordt gezien door Hamas, een terreurorganisatie die in haar Handvest heeft staan dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien.
Awi Cohen,
bestuurslid Likoed Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten