Terrorist en Syrië-ganger probeerde tijdens arrestatie agenten dood te schieten

Terrorist en Syrië-ganger probeerde tijdens arrestatie agenten dood te schieten

Op 27 september in Weert werd een terreurverdachte opgepakt. Hij wordt nu ook beschuldigd van poging tot moord tijdens zijn arrestatie, toen hij met een wapen de agenten neer wilde schieten. Het wapen was echter vooraf onklaar gemaakt! Via het AD.

Waïl El A. wist al vroeg in z'n leven wat hij wilde worden: terreurverdachte en Syrië-ganger. Nog voor hij ook maar de kans had op een stageplaats of een bijbaantje bij een leuk döner-zaakje, werd hij al door 'boven' opgeroepen voor een heilige opdracht. Al snel kwam hij in contact met vijf anderen die ook nét iets te vaak etnisch waren geprofileerd en ondanks hun uitstekende cv nét niet door waren naar de volgende sollicitatieronde. Bij compleet toeval werden ook zij opgeroepen voor De Heilige Opdracht en zo ging het dadeltje rollen.

Stap één is natuurlijk het aanschaffen van kalasjnikovs, de scimitar van de 21ste eeuw. Maar goed, met alleen de aanschaf ben je er nog niet, je moet er ook mee weten om te gaan. Zo legden zij dus contact met de lokale kalasjnikov-dealer en wilden zij dus ook graag op les.

Totaal in afwijking van De Heilige Opdracht en de wil van De Opdrachtgever, liep heel het plan in de soep! De heidense politie en de geheime dienst hadden ze allang in de smiezen! Vlak na het kopen van de wapens werden ze overrompeld door politie! Waïl & The Gang probeerden in blinde paniek nog wat agenten neer te schieten maar ja, die wapens waren vooraf natuurlijk allang onklaar gemaakt.

Toch bleek er enig risico te zijn bij de politieoperatie omdat Waïl mogelijk toch snugger genoeg was om z'n eigen wapen mee te nemen. De hoogte van zijn IQ is tot op de dag van vandaag onderwerp van gesprek, Waïl is namelijk dezelfde mafkees die op vliegbasis Volkel foto's van F16's zat te maken waardoor men alarm sloeg.

He's going away for a Waïl...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties