Terroristen willen vliegtuigen opblazen met Kerst

Geen categoriedec 01 2014, 18:03
Radicale moslims wensen ons geen witte, maar een bloedrode Kerst.
Gezellig met de Kerst aan tafel zitten met familie en vrienden? Niet als het aan sommige radicale moslims ligt. Er zijn plannen om maar liefst vijf passagiersvliegtuigen op te blazen deze Kerst.
Volgens een Britse krant willen de terroristen vijf vliegtuigen opblazen die heen en weer vliegen van verschillende Europese steden:

"Everyone is expecting something catastrophic very soon," a source told the Sunday Express. "We’ve been told that five planes are being targeted in a high-profile hit before Christmas. They’ve been waiting for the big one."

De Britse autoriteiten kwamen er als eerst achter dat de moslims bezig zijn met een plot om vliegtuigen middenin de lucht op te blazen. We moeten het zien als een zeer serieuze dreiging:

"There is a credible threat that they’re concerned about," another source said. "They’ve known about it for a while."

De moslimterroristen wilden bommen smokkelen via de handbagage die het vliegtuig in mag. Dat is ook waarom bijvoorbeeld iPads extra worden gecontroleerd voor het instappen op het vliegtuig. Hoe vervelend ook, we moeten alert blijven.
Deze radicale moslims willen maar één ding en dat is het Westen op de knieën brengen door zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers te maken via bomaanslagen. Daarom willen ze aanslagen plegen tijdens Kerstmis. Dat feest verafschuwen ze.
Des te meer reden dit jaar het Kerstfeest extra groots te vieren. Want wij laten ons niet gek maken door de radicale moslims die ons willen terroriseren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten