Terwijl de trouwfoto genomen wordt, weet dit schattige en ondeugende bruidsmeisje de ster van de bruiloft te worden

Terwijl de trouwfoto genomen wordt, weet dit schattige en ondeugende bruidsmeisje de ster van de bruiloft te worden

Trouwfoto's zijn vaak bijzondere foto's, omdat ze twee prachtig uitgedoste mensen afbeelden op de gelukkigste dag van hun leven. Maar deze trouwfoto is niet alleen bijzonder vanwege het echtpaar. Juist ook vanwege het bruidsmeisje.

Het komt niet vaak voor dat iemand anders dan de bruid de show steelt op een bruiloft. Maar als het dan gebeurt, dan kan het maar beter een heel schattig bruidsmeisje zijn. Dit gebeurde ook op de bruiloft van Anthony en Michelle, waar Anderson - de 4-jarige dochter van Michelle - fungeert als bruidsmeisje. Anderson had de tijd van haar leven, niet in de laatste plaats vanwege haar levendige fantasie.

In de gedachten van Anderson was niet alleen haar moeder, maar ook zij de bruid. Dus toen de fotograaf vroeg of de bruid de bruidegom wilde kussen voor een romantische foto, liet het kleine meisje er bepaald geen gras over groeien:

CHvHVXAWcAMVaXp.jpg large

Het werd dus voor iedereen een prachtige dag. De fotografe vertelt in geuren en kleuren waarom Anderson en deze bruiloft zo bijzonder waren:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Adorable-flower-girl-wants-a-kiss-too.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
bruiloften huwelijk trouwen bruid kus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer