Theo Hiddema gaat los op "Rif-gerelateerd geweld": "Marokkanen zijn agressiever ja. Dat zie je toch?"

Geen categoriemrt 23 2017, 9:00
Theo Hiddema wordt vandaag ingezworen als Kamerlid. In die hoedanigheid laat hij meteen even weten aan welke kant hij staat in het immigratiedebat.
De strafpleiter -- dat werk blijft hij overigens doen -- haalt in een interview namelijk keihard uit naar wat hij "Rif-culturen" noemt. De Rif is een gebergte in Marokko. Veel Nederlandse Marokkanen komen uit dat gebied waar de cultuur eeuwenlang heeft stil gestaan, de islam bijzonder conservatief is, en men weinig op heeft met de Nederlandse normen en waarden.

"Uiteindelijk wreekt zich dan religieuze hysterie, een verwrongen seksuele moraal en Rif-gerelateerd geweld. Wat ik daarmee bedoel? De Rif is een gebergte in Marokko. Er is nogal wat Marokkaans geweld over ons heen gekomen, dus Rif-gerelateerd geweld van culturen uit de Rif.”

Gevraagd of mensen uit dat gebied (oftewel Marokkanen) agressiever zijn dan autochtonen antwoordt Hiddema gedecideerd:

"Die zijn nogal agressiever, ja. Dat zie je toch? De huizen van bewaring zitten toch vol? Dan ben je toch stekeblind als je dat niet in verband brengt met toch een zekere culturele bagage die mensen met zich meebrengen?"

Natuurlijk zijn er politiekcorrecten onder ons die dit soort uitspraken volkomen onacceptabel vinden:
https://twitter.com/SterkNikki/status/844809319753269250
Gelukkig wordt daar meteen fel op gereageerd door realisten die gewoon een heel simpele vraag stellen:
https://twitter.com/RHoogland/status/844813676515254272
Ja natuurlijk klopt dat wel, alleen mag Hiddema het niet hardop zeggen. Dat is namelijk hartstikke racistisch, hoewel hij het over cultuur heeft en niet over ras, maar hé, links heeft al voor ons besloten dat die twee aan elkaar gelijk staan.
Jammer genoeg voor Sterkenburg komt Bart Schut, die nogal wat ervaring heeft met Marokkanen, ook even langs om te melden dat Marokkanen het daar zélf vaak mee eens zijn:
https://twitter.com/bpschut/status/844814298069159937
Het zal wel weer politiek incorrect zijn van Hiddema, maar hij heeft gewoon gelijk. En ja, die agressie is één van de voornaamste redenen waarom Nedermarokkanen -- zeker jonge mannen met een Marokkaanse achtergrond -- voor zoveel problemen zorgen in ons land. Sterkenburg en haar politiekcorrecte vrienden kunnen dat heel vervelend vinden, maar helaas, de feiten zijn de feiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten