Thierry Baudet dolblij met klimaatkritiek Ronald Plasterk: 'Waar kunnen we de FVD-ledenpas naartoe sturen?'

Geen categoriejul 15 2019, 12:00
De oud-minister van de PvdA ziet geen heil in het klimaatakkoord.
Ronald Plasterk heeft niets met het klimaatakkoord van het kabinet en de linkse partijen. Op Twitter geeft hij er met enige regelmaat op af. Zo ook gisteren:
https://twitter.com/RPlasterk/status/1150455009450102785
Het is heel interessant om die hele draad even te lezen. Hij legt op rustige, maar krachtige wijze uit wat de problemen -- volgens hem in ieder geval -- zijn met het akkoord. En ja, hij gaat zelfs publiekelijk in discussie met Gert-Jan Segers, de ChristenUnie-leider die het akkoord steunt.
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is bijzonder te spreken over Plasterks kritiek op het walgelijke klimaatakkoord. Sterker nog, hij vindt het zo mooi dat Plasterk de moed heeft om in te gaan tegen het nieuwe linkse dogma, dat hij de PvdA'er uitnodigt om lid te worden van FVD. De ledenpas ligt al klaar!
https://twitter.com/RPlasterk/status/1150455009450102785
"Dank voor je steun in de strijd tegen ondoordacht, miljardenverslindend #klimaatbeleid, @RPlasterk," schrijft Baudet. "Horen graag waar we #FVD ledenpas naartoe kunnen sturen."
Natuurlijk is dit tongue in cheek, maar het wat serieuzere deel van dit verhaal is dat een man met Plasterks denkbeelden eigenlijk totaal niet thuishoort bij een partij als de PvdA. De linkse partijen hebben het klimaatevangelie totaal omarmd.
Het zou mij niet verbazen als Plasterk het uiteindelijk voor gezien houdt en breekt met zijn partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten