Thierry Baudet lacht klimaatkoter Greta Thunberg uit: links reageert WOEST

Thierry Baudet lacht klimaatkoter Greta Thunberg uit: links reageert WOEST

Het is juist links dat immoreel bezig is door haar naar voren te schuiven als een 'woordvoerster' voor klimaatpropaganda.

Zoals onze eigen Tim Engelbart eerder vandaag berichtte is klimaatkoter Greta Thunberg weer eens in het nieuws. Mevrouw besloot namelijk om de ramp in Notre Dame te gebruiken om klimaatpropaganda te verspreiden. Bespottelijk, belachelijk... en misschien het ergste is nog wel dat ze het Europees Parlement mocht toespreken over deze materie. Het is een kind. En die moeten we serieus nemen? Nee, bedankt.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet lacht Thunberg volledig terecht uit. Op Twitter schrijft hij:

"Haha. Dat dit vroegrijpe Alice Miller-syndroom mag 'speechen' in het Europees Parlement is de ultieme illustratie van het failliet van de huidige elites," schrijft Baudet. "Laten we de kneuzen die meejanken met dit narcistisch pubertijdsperikel vervangen en verslaan."

Hard verwoord, maar hij heeft wel degelijk gelijk. Het is dieptriest om dit meisje zo bezig te zien, en het is inderdaad illustratief voor het failliet van de linkse elites. Klimaatpropagandisten bespelen ons puur en alleen op onze emoties. De Rede komt er helemaal niet meer aan te pas. Dat is waarom zo'n meisje wordt ingezet... en waarom ze eigenlijk wel weer ideaal is als 'linkse woordvoerster.' Uit onderzoek blijkt namelijk dat deel van de hersenen waar De Rede gehuisvest is -- het rationele gedeelte -- pas rond je 21e volgroeid is. Greta is dus letterlijk niet in staat om echt rationeel na te denken. Net andere kinderen is ze een gevangene van haar emoties.

Links smult daarvan... want links heeft geen rationele argumenten voor al haar plannen en ideeën.

Je kunt daar natuurlijk alleen maar om lachen.

Helaas denken linkse twitteraars daar heel anders over. Die zijn namelijk WOEST dat Baudet de euvele moed heeft om het gejank van dit meisje weg te lachen:

Nee linkse twitteraars, weet je wat pas onacceptabel en "low" is? Dat jullie dit meisje gebruiken om je klimaatpropaganda te verspreiden! Dat jullie een jong meisje inzetten -- een meisje dat eigenlijk niet beter kán weten -- om júllie ambities te verwezenlijken... en haar daarmee willens en wetens blootstellen aan kritiek. Het probleem is niet dat Baudet daarop reageert, maar dat jullie haar in deze positie brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties