Thierry Baudet reageert op het verlies van CDA in de peilingen: ''Ze zijn in een vrije val terecht gekomen''

Geen categoriejun 03 2018, 15:00
Het CDA verliest en verliest maar in de peilingen. Het is in elk geval geen zwakke 'Kabinetsdip' waarbij partijen in het partijen last krijgen van een bepaalde regeringsverlies. Neen, het verlies van het CDA heeft te maken met veel fundamentelere zaken. Waarbij het CDA in het vorige Kabinet nog koos voor gezonde oppositie, kiest het nu voor ongezonde regeringsdeelname. De partij maakt keuzes waar de kiezers niet blij mee zijn.
Om het allemaal nog eens erger te maken springt FvD in het gat dat het CDA heeft achtergelaten. De conservatieve achterban van het CDA is niet blij met de keuzes die de partij gemaakt heeft en Thierry Baudet is niet bang om dat aan te wijzen:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1003187424984535040
Heel sneu inderdaad, maar het is iets waar de christendemocraten niet snel te boven van zullen komen, want ze moeten nog een aantal jaar in het Kabinet. Het was dus niet zo goed idee om weer na te denken over regeringsdeelname, zeker niet met Baudet die hijgend achter je aan rent om je kiezers af te pakken. CDA zal nooit echt fan worden van referenda, maar als het gaat om de EU en om de massa-immigratie kan het CDA nog iets leren van Forum voor Democratie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten