Thierry Baudet tegen Rutte: "Leer van de Britten, pak ISIS-jihadisten hun paspoort af!"

Geen categoriejul 30 2017, 19:00
"Neem actie, verander desnoods de wet!"
Thierry Baudet roept demissionair premier Mark Rutte vandaag in een korte vlog (op Twitter) op om een voorbeeld te nemen aan het voorbeeld van Groot-Brittannië. Vanochtend werd namelijk bekend dat het Verenigd Koninkrijk 150 terugkerende jihadisten het Engels paspoort gaat afnemen. Daardoor kunnen ze het land niet meer in.
De FVD-voorman vindt dat volkomen terecht een geweldig idee. "Dat zou Nederland ook moeten doen." Helaas is er een probleem: "Dat gebeurt niet. Het is heel erg gevaarlijk wat er nu aan de gang is. Er komen mensen die door ISIS getraind zijn naar Nederland toe." Maar de regering? "Die doet niets."
"Daarom," zegt Baudet, "roept Forum voor Democratie de regering op: neem actie. Kom terug van vakantie, verander desnoods de wet als dat nodig is, maar laat dit niet gebeuren in Nederland."
https://twitter.com/fvdemocratie/status/891645464218652674
Natuurlijk heeft Baudet gelijk. Dit soort jihadistisch tuig zou hun paspoort moeten inleveren. Niets geen Nederlanderschap. Ga maar ergens anders wonen; ergens waar haatgekken als jullie wél welkom zijn.
Helaas is Baudets pleidooi aan dovemansoren gericht. Rutte kan zich hier totaal niet druk om maken. Als dat wél zo was had hij immers al lang iets gedaan. In plaats van in actie te komen gaat onze zogenaamde minister-president lekker op vakantie -- terwijl ISIS-gekken terugkeren naar ons land en daar de grootst mogelijke onheil kunnen aanrichten.
In een normaal functionerende democratie zou het reden genoeg zijn om Rutte uit het Torentje te flikkeren, maar helaas, Nederland is al lang zo'n democratie niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten