Thomas Sowell: Barbarijse piraten maakten veel meer mensen tot slaaf dan Europeanen deden

Thomas Sowell: Barbarijse piraten maakten veel meer mensen tot slaaf dan Europeanen deden

Thomas Sowell Bron: Schermafdruk Hoover Institution YouTube

Thomas Sowell, hoogleraar, econoom, socioloog en in feite misschien wel een van de meeste erudiete levende denkers in het Westen, staat erom bekend dat hij niks moet hebben van het opgelegde narratief van de Democraten. Sowell kijkt liever naar wat statistieken en feiten ons zeggen dan dat hij naar luistert naar de nonsens van linkse dwazen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het hele interview is hier te zien:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Thomas Sowell interview feiten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties