Thuistappen met Reservoir Dogs en Heineken

Geen categoriejun 29 2015, 12:21
De temperaturen in Nederland zijn de afgelopen weken geweldig, en de weerberichten voorspellen nog veel meer goeds voor de aankomende tijd. Daar moeten we uiteraard van genieten! En hoe kan dat beter dan met een zelfgetapt biertje in het zonnetje, zoals, zeg, in de video hieronder?
https://www.youtube.com/watch?v=XU3C88hfhpg
Het filmpje is gemaakt in de stijl van de bekende Reservoir Dogs film, en is niet alleen grappig, maar vooral ook bijzonder in elkaar gezet. Drie mannen en vrouwen komen aanrijden in een luxe-auto. Ze stappen uit en halen iets uit de kofferbak. Is het een dood lichaam van een gedode maffia-concurrent? Of een onschuldige burger die het heeft moeten ontgelden omdat hij de georganiseerde misdaad niet wilde afkopen?
Niets van dat alles. De heren en dame presenteren het nieuwste product van Heineken: THE SUB. The SUB is een thuistap die ervoor zorgt dat je bier altijd koel blijft (2°C om precies te zijn). Hierdoor kun je, ook in de warme zomer, om je gemak van een heerlijk, verfrissend biertje genieten.
Schitterend natuurlijk, maar het wordt nog mooier. THE SUB heeft namelijk een assortiment van meer soorten bieren dan er dagen in de zomer zitten, en het bier in de tweelitervulling blijft tot wel 15 dagen goed.
Geen nood! Als je je oude exemplaar inruilt krijg je ook nog eens €50 retour. Dit is een totale korting van €100. Je kan dan, samen met je maten, de hele zomer van vers, koud bier genieten voor slechts €149 euro. En het Reservoir Dogs gevoel krijg je er helemaal gratis bij cadeau.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten