Tienermeisje ziet auto op haar vader vallen. Dan verandert ze ineens in 'supervrouw'

Geen categoriejan 13 2016, 13:17
Als je denkt dat superhelden alleen in stripboeken bestaan heb ik nieuws voor je: ze bestaan ook in het echte leven.
Zie hier het verhaal van Charlotte Heffelmire, een 19-jarige dame die nu terecht gezien wordt als een heldin. Haar vader Eric was onlangs namelijk aan het werk; hij lag onder een pick-up truck om die te fiksen. Opeens viel de truck naar beneden. Eric zat vast.
Dat was erg, maar het werd nog erger: de benzine lekte namelijk uit auto en vatte vervolgens vlam.
Gelukkig zag Charlotte wat er gebeurde. Ze kwam meteen in actie: ze rende naar de truck en probeerde 'm op te tillen. Haar vader legde uit wat er toen gebeurde:

"Ik voelde dat het gewicht verschoof en vertelde haar: 'Je bent er bijna!' Toen maakte een soort van oooooeeeggrrrr geluid en was ik zomaar los."

Een geweldige heldendaad natuurlijk, maar Charlotte was nog niet klaar. Ze reed de brandende wagen namelijk ook snel weg, en begon vervolgens de brand te blussen die verspreid was naar het huis. Ze hield daar pas mee op toen de brandweer arriveerde. In de tussentijd konden haar grootmoeder en drie maanden oude nichtje uit het huis ontsnappen.
pickup
Charlotte werd vervolgens geroemd door de gemeente -- terecht natuurlijk.
Overigens studeert Charlotte aan de U.S. Air Force Academy. Sinds dit voorval is ze helaas niet teruggegaan naar school: ze heeft er serieuze verwondingen aan overgehouden, waaronder een rugprobleem en zwaar verbrande voeten. Het kan niet worden uitgesloten dat ze haar opleiding tot officier van de luchtmacht zal moeten beëindigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten