shutterstock 768122374

Tiranniek Coca-Cola "bestrijdt" racisme met online training: 'Probeer minder blank te zijn!'

Geen categoriefeb 22 2021, 16:00
Coca-Cola-medewerkers worden geconfronteerd met een opmerkelijk online trainingsprogramma, bedoeld om discriminatie en racisme tegen te gaan, maar eigenlijk zelf op en top racistisch is. Tijdens de training werd hen verteld dat ze zich "minder blank" moesten gaan gedragen. De woke-ideologie heeft blijkbaar ook voet aan de grond gekregen bij deze frisdrank-gigant!
Op social media circuleren foto's van de online seminar die voor Coca-Cola-medewerkers werd georganiseerd. "Try to be less white" (vertaald: 'probeer minder blank te zijn/doen'), viel te lezen op één van de dia's tijdens de presentatie. Dat meldt The Sun.
https://twitter.com/DrKarlynB/status/1362774562769879044
Het werd voor iedereen al vrij snel duidelijk dat het helemaal niet ging om het bestrijden van discriminatie en racisme in klassieke zin. Die termen hebben namelijk een specifieke betekenis gekregen binnen de (compleet idiote) 'woke'-ideologie, en dat is waar het hier om bleek te gaan.
Racisme en discriminatie zijn volgens woke-wappies namelijk machtsinstrumenten. Alleen groepen met macht kunnen andere groepen (zonder macht) onderdrukken. Volgens dit soort mafkezen kunnen dus alleen blanke mensen anderen discrimineren en racistisch zijn. De oplossing is dus simpel: gedraag je minder blank en vecht zo tegen racisme en discriminatie.
Maar wat betekent het dan om blank te zijn en hoe kun je je minder blank gedragen? Dat maakten ze duidelijk in de volgende dia's, waarin stond:

"Minder wit zijn betekent: wees minder arrogant, minder zelfverzekerd, minder verdedigend, bescheidener, luister, geloof, neem afscheid van ongevoeligheid," en "breek met witte solidariteit."

Laten we eerlijk zijn: dit heeft met racismebestrijding geen biet meer te maken. Dit is zélf dus puur racisme en discriminatie tegen blanken, in de hoop een vermeende "racistische" groepssolidariteit op te breken, maar het doel ver voorbij schietend.
Coca-Cola reageerde in The Washington Examiner en zei dat deze training was bedoeld om een meer inclusieve werkplek te creëren voor de werknemers. Nou ja, als inclusief betekent 'een plek waar mensen zonder pigment zich niet meer thuisvoelen,' dan is dat ruimschoots gelukt. Hier overigens een LinkedIn-pagina om je aan te melden voor de cursus. Dus educate yourself met de Coca-Cola-cursus tegen racisme, en leer dat je een racist bent. Geef je je niet op? Prima, maar dan ben je echt alsnóg een vuile racist. Altijd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten