Toen deze vuilnisman een telefoontje kreeg, bleek hij - letterlijk - goudeerlijk

Geen categoriemrt 17 2016, 19:00
Jawel: dit soort mensen bestaat gelukkig nog.
Dit moet wel echt een million dollar wedding zijn geweest. De meeste mannen zijn al hartstikke blij als ze überhaupt een leuke ring voor hun vrouw kunnen kopen, maar deze man had moeite nog geld bespaard bij zijn huwelijk. Hij had zijn wederhelft namelijk een ring met een aardig prijskaartje gegeven: 400.000 dollar.
[caption id="attachment_133800" align="aligncenter" width="700"]Foto: ABC Foto: ABC[/caption]
Hoe zuur is het dan, als je vrouw dat ding bij het afval gooit? Vooruit, toegegeven, het zal niet expres zijn geweest. Maar maakt dat er minder erg op? Zelfs dit vermogende echtpaar had liever de ring terug, dan dat het een nieuwe moest kopen. En zo begon de jacht op waarschijnlijk één van de duurste trouwringen ooit.
Het afval was al opgehaald, dus er zat niets anders op dan contact op te nemen met het vuilnisverwerkingsbedrijf. Het zou zoeken worden naar een naald in een hooiberg, maar toch waren ze wel bereid om te helpen. De vuilniswagen had zijn bestemming gelukkig nog niet bereikt, waardoor ze 'maar' één hoop hoeften te doorzoeken. Werknemer Joe Evans van het vuilnisverwerkingsbedrijf besloot om ook naar de wagen toe te komen, om het echtpaar te helpen in hun zoektocht.
En warempel: hij vond de ring nog ook, in één van de afvalzakken van het echtpaar. Dit duo was niet zozeer verbaasd over het feit dat Evans de ring zo snel vond, maar vooral over dat hij de ring netjes teruggaf. "Hij had de ring zo in zijn achterzak kunnen steken" aldus de vrouw.
Maar dit verhaal bewijst maar weer: dit soort eerlijke, goudeerlijke mensen bestaan nog. Soms is het, net als bij deze ring, zoeken naar een naald in een hooiberg. Maar Godzijdank: ze bestaan nog.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten