Tokkiejongeren slaan conducteur in elkaar

Tokkiejongeren slaan conducteur in elkaar

13-15 jaar.

Vier aso-jochies (leeftijden: 13-15 jaar) hebben afgelopen vrijdagavond een conducteur mishandeld in de trein van Breda naar Den Bosch. Dat bericht Omroep Brabant:

De conducteur zag hoe het viertal voor hem uit bleef lopen toen hij door de trein liep om vervoersbewijzen te controleren. Hij sprak de jongens aan, die toegaven geen kaartje te hebben. Ook hadden ze naar eigen zeggen geen portemonnee of legitimatiebewijs bij zich.

Vlakbij station Gilze-Rijen pakte een van de jongens de conducteur bij zijn boord, die daarna meerdere klappen tegen zijn hoofd kreeg. Ook werd hij door de jongens geschopt en naar de grond gewerkt.

Het goede nieuws? Hoewel ze probeerden te ontsnappen konden ze door een getuige alsnog worden opgepakt. Fantastisch natuurlijk: nu ze nog berechten.

En dat brengt me bij het slechte nieuws: de vier zullen er ongetwijfeld met een aai over de bol en een vriendelijke waarschuwing mee wegkomen. Zo werkt dat immers in Nederland.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties