Tokkies gaan los: ouders slaan elkaar aan gort bij voetbalwedstrijd kinderen

Geen categoriemei 27 2018, 17:00
Hoe triest kun je zijn?
In het Belgische Denderleeuw vond er gisteren een voetbaltoernooi plaats. Niet tussen profs, maar tussen kinderen. Vrij kleine kinderen, zelfs: de spelertjes waren 7/8 jaar oud.
Je zou denken dat het voor ouders eerst en vooral een feest is om dat te zien. Maar nee, niets is minder waar. De vaders en moeders van de kinderen zagen het namelijk juist als een halszaak... en als een ideale gelegenheid om eens lekker te rellen.

Op de beelden is te zien hoe één man plots over het veld naar een groepje ouders toe loopt. Enkele anderen proberen hem in bedwang te houden. Ondertussen loopt een andere man langs de zijlijn echter ook op het groepje ouders af. Hij deelt een lichte tik uit. Het slachtoffer reageert heftig, loopt zijn belager achterna en geeft hem een trap, waarna de twee beginnen te vechten. Op dat moment loopt het volledig uit de hand.

Een getuige zegt dat de kinderen alles zagen gebeuren. "Enkele kinderen op en naast het veld begonnen te huilen," wat natuurlijk niet heel verrassend is. "De wedstrijd, die toch al op zijn einde liep, is niet meer hervat."
Triest... en het allertrieste is misschien wel dat het om de 25e en 26e (!!!!!) plekken op het toernooi ging.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten