Tom Staal: ''De enige die nog weleens iemand in politiek Den Haag sloopt, dat ben ik.''

Tom Staal: ''De enige die nog weleens iemand in politiek Den Haag sloopt, dat ben ik.''

In een nieuwe podcast wordt er gepraat met een van de meest bekende journalisten van Nederland: Tom Staal. Hij terroriseert al jaren politiek Den Haag en maakt geweldige interviews met politici en bekende Nederlanders. Menig filmpje van hem is viraal gegaan op Dumpert of YouTube. In deze podcast heeft hij het over de journalistiek, politiek Den Haag en leuke weetjes over hemzelf.

Enjoy!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
GeenStijl Tom Staal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer