Tramterrorist Gökmen T. niet aanwezig in rechtszaal!

Geen categoriedec 16 2019, 12:00
Ondanks dat het verplicht was dat hij aanwezig moest zijn besloot Gökmen een dikke middelvinger op te steken naar onze rechtsstaat. Er was te veel geweld nodig om Gökmen in een busje te proppen en naar de rechtszaal te vervoeren. Fijn dat we nu wel weten wat voor een complete zot we te maken hebben. Iemand die maling heeft aan rechtsstaat....
Volgens de advocaat van Gökmen heeft Gökmen niet zo veel zin in het visiteren, vandaar de grote weerstand om te komen opdagen bij zijn rechtszaak - naast het feit dat hij maling heeft aan onze rechtstaat en liever naar een sharia-rechter gaat.

"Cliënt bevindt zich op een zogenaamde terroristenafdeling. Dat betekent dat elke keer als hij de PI verlaat, dat hij moet worden gevisiteerd. Hetgeen betekent alle kleren uit, voorover bukken, billen spreiden en dan wordt er in zijn anus gekeken. Als hij zich daartegen met geweld verzet, dan komt er een zogenaamd intern bijstandsteam bij. Dat zijn acht mannen met helmen, schermen en stokken. Die zullen cliënt dan terwijl hij schopt en schreeuwt en zich verzet, met geweld ontkleden, op zijn buik leggen, benen spreiden en in zijn anus kijken. Dat is buitengewoon ingrijpend en traumatiserend."

Tsja wellicht had je dan niet zo'n misdrijf moeten plegen als je niet zo wilt worden behandeld beste Gökmen.
Dit is ook vooral extra pijnlijk naar de nabestaanden van de slachtoffers. Gökmen heeft vreselijke dingen gedaan, maar komt nu simpelweg niet opdagen in rechtszaak. Wat dit extra pijnlijk maakt voor de nabestaanden.
https://twitter.com/jeroenwetzels/status/1206499467349893121?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten