Trump blijft dreigen! Nieuwe shutdown goed mogelijk

Trump blijft dreigen! Nieuwe shutdown goed mogelijk

Amerikaanse president Trump staat weer vol in de spotlights. Hij gaf in een interview aan dat er zo een nieuwe shutdown aan zou kunnen komen als de Democrats de bouw van zijn muur blijven blokkeren! Via het AD.

De Amerikaans-Mexicaanse muur, waar Trump zo'n 5 miljard dollar voor vraagt, is nog altijd het grote onderwerp van strijd tussen Trump en de Democrats. Belachelijk trouwens, want het bedrag waar het in z'n totaliteit om gaat bij die shutdown is zo'n 700-800 miljard dollar! In een interview van CBS-programma Face The Nation, gaf Trump aan dat zijn eisen gewoon overeind blijven.

Wie de aflevering kijkt moet natuurlijk een hoop gepoch en stoerdoenerij doorstaan, maar toch werden er wel belangrijke zaken benoemd. Naast die muur gaf hij ook aan dat er vorderingen worden gemaakt met China omtrent een handelsakkoord, staat Kim Jong-un praktisch klaar met een deal en kan het zomaar zijn dat Venezuela wordt gestabiliseerd door Amerikaanse troepen! En ach, die basis in Irak? Die houdt 'ie nog even, was namelijk erg duur en zo kan hij Iran beter in de gaten houden!

Het lijkt er dus sterk op dat de wereld nog flink wat te wachten staat en ieder onderwerp dat vóór Trump's presidentschap met fluwelen handschoenen zou worden benaderd, nu de sloopkogel als mogelijk scenario heeft.

Lees meer over:
Donald Trump Democrats Venezuela

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties