Trump is een ongelooflijk laf watje dat hij het (virtuele) debat niet aandurft met Joe Biden

Trump is een ongelooflijk laf watje dat hij het (virtuele) debat niet aandurft met Joe Biden

Donald Trump en Joe Biden tijdens het eerste presidentiële debat. Bron: Screenshot NBC.

Donald Trump weigert deel te nemen aan het tweede presidentiële debat van de verkiezingscyclus. Als reden geeft de wegkruipende angsthaas aan dat hij geen zin heeft om achter een computer te zitten omdat dat "ridiculous" zou zijn.

President Trump maakt er een gewoonte van om zichzelf nogal luidruchtig op de borst te kloppen. Hij vindt zichzelf "strong" en "big" (soms zelfs "bigly"), maar we kennen allemaal de waarheid. Iemand die zichzelf zo verbaal omhoog moet praten, moet kennelijk een boodschap verkondigen die helemaal niet voor de hand ligt. Want iemand die écht groot en sterk is, die hoeft dat niet te melden. Dat spreekt dan voor zich.

In werkelijkheid is Trump een dementerende man, die door z'n eigen onverantwoordelijke gedrag het coronavirus heeft opgelopen. Hij spendeert z'n dagen met wat rancunegetwitter en gedrag dat haast lijkt bedacht om de presidentsverkiezingen van volgende maand met opzet te verliezen. Hij staat ver achter in de peilingen, mobiliseert milities ("stand by") en verkoopt onzin over vaccins die zogenaamd nog voor de verkiezingen gaan komen.

En dan is hij nu ook nog te laf om z'n gezicht te laten zien in een debat met z'n Democratische opponent Joe Biden, zogenaamd omdat het vanwege het coronavirus - dat hij volstrekt heeft laten ontsporen - het via een inbelverbinding moet:

"De Amerikaanse president Trump weigert mee te doen aan een virtueel verkiezingsdebat met zijn Democratische opponent Joe Biden. De commissie die over de debatten gaat besloot vanmiddag dat het tweede debat tussen beide kandidaten online moet plaatsvinden, vanwege de coronabesmetting bij Trump."

Bij Fox News noemde Trump de hele gang van zaken zelfs "ridiculous". Maar in werkelijkheid kennen we allemaal de waarheid: Trump is laf, kan niet tegen z'n verlies, is nog niet hersteld van COVID-19 en weet dat hij zelfs in blakende gezondheid niet tegen Biden is opgewassen. Hij wil nóg een afgang voorkomen, en kiest de uitweg van een lafaard. Maar goed, we zijn na vier jaar ook niets anders van hem gewend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties