Trump slaat terug naar Cohen

Trump slaat terug naar Cohen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter uitgehaald naar de aantijgingen vanuit voormalige privé-advocaat Michael Cohen. Trump raadt de diensten van Cohen dan ook nadrukkelijk af. Via de Telegraaf.

Cohen heeft bekend tegenover een federale rechter dat hij campagneregels zou hebben overtreden in opdracht van Trump. Trump ontkende echter dat er sprake was van een misdaad. Het perfecte recept voor een 'hij zei/jij zei' Twitter oorlog.

Donald haalt de overtredingen tijdens de campagne van Obama aan en meent dat die niet ernstig zijn bestraft, dus hij ook niet ernstig zal worden bestraft. Dat staat natuurlijk compleet haaks op zijn onschuld maar goed, we snappen wat Trump bedoelt.

Cohen is een 'regelaar' geweest als we de verschillende media mogen geloven. Iemand die je belt als vuile klusjes moeten worden geklaard op juridisch en financieel gebied. Cohen zou 130.000 dollar aan porno-actrice Stormy Daniels hebben betaald als zwijggeld. Dit geld zou echter uit de campagnekas zijn gekomen en dat mag natuurlijk niet.

De advocaat van Cohen heeft bekendgemaakt dat hij een eventueel presidentieel pardon van Trump niet zal accepteren om onder de penarie uit te komen. Cohen is bereid om meer informatie aan speciaal aanklager Robert Mueller te verschaffen. Cohen heeft zich gisteren namelijk schuldig verklaard.

Trump spreekt nog steeds van loze verwijten en meent dat Cohen de hele boel bij elkaar verzint voor een speciale deal met Mueller. We gaan het zien!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties