shutterstock 1633516393

Trump weigert zich te verlagen tot niveau van Democraten! Democraat Nancy Pelosi: 'Trump is een morbide obesitas man'

Geen categoriemei 21 2020, 20:00
De immer zuurpruimige Nancy Pelosi kon het niet laten om te Trump-bashen. Ze moest zo nodig zeggen dat Trump morbide obesitas heeft. Gevalletje fat-shaming? Zal Asha ten Broeke nu Trump gaan verdedigen omdat Pelosi de fat-acceptance movement niet ondersteunt? Ik vrees het niet. Gelukkig verlaagt Donald Trump zich niet tot het niveau van Pelosi en gaat niet in op haar belediging.
Trump krijgt de laatste dagen genoeg kritiek van heel links-Amerika omdat hij hydroxychloroquine gebruikt. Ze zijn woest, want dit spul zou namelijk niet werken, toch zijn er tal van wetenschappers die wel beweren dat dit spul werkt. In Oxford begint met zelfs een experiment met dit spul, dus laten we hopen dat de linkse deugmensch voortaan wat minder voorbarig is.
https://twitter.com/DailyCaller/status/1262549250069729292?ref_src=twsrc%5Etfw
Nancy Pelosi bereikt vrij weinig, als politiek fossiel is ze al een tijdje niet bepaald relevant. De Democraten hadden haar al lang moeten vervangen. Intern ligt ze namelijk helemaal niet goed, vooral de jonge garde heeft het niks met haar.
Vandaar dat ze een moddergevecht niet schuwt, wat ze er mee denkt te winnen dat weet niemand. Nu kon ze het niet laten om Trump te beledigen vanwege zijn corpulente postuur.
https://twitter.com/Breaking911/status/1262813741776863234?ref_src=twsrc%5Etfw
Iedereen had natuurlijk verwacht dat Trump wel zou terug snauwen, maar dat deed hij niet. Hij verlaagt zich niet tot het niveau van de Democraten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten