Tunahan Kuzu laat zich van zijn antisemitische kant zien, weigert Netanyahu de hand te schudden

Geen categoriesep 07 2016, 11:27
Het is ongelooflijk triest dat zo'n man zich parlementariër mag noemen.
Benjamin Netanyahu is op bezoek in Nederland. Dat is natuurlijk geweldig. De man is een echte held. In zijn jongere jaren vocht hij voor de vrijheid van zijn land, en waagde hij zijn leven om de toekomst van zijn landgenoten te beschermen.
Tegenwoordig is Netanyahu één van de grootste leiders ter wereld. Ja, Israël is klein, maar diens leider is een grootheid. Anders dan moderne Westerse landen heeft hij de moed om de strijd aan te gaan met de Radicale Islam en de hypocrisie van de islamitische wereld ongenadig bloot te leggen.
Helaas denkt niet iedereen er zo over. Voor links Nederland is Netanyahu al jaren een 'vijand' die kapotgemaakt moet worden... en dat geldt al helemaal voor linkse islamisten, die geloof in een grote overheid combineren met een ronduit islamistische agenda.
Jawel, ik heb het natuurlijk over Tunahan Kuzu van DENK.
Toen Netanyahu zich vandaag voorstelde aan de verschillende parlementariërs weigerde Kuzu namelijk opzichtig om hem de hand te schudden:
https://twitter.com/ErnstLissauer/status/773433265671794688
Dit is werkelijk beschamend. Zelfs als je het oneens bent met Netanyahu's politiek heb je als parlementariër de plicht om hem met respect te behandelen als hij Nederland bezoekt. Blijkbaar kan Kuzu dat niet eens opbrengen, want stel je voor dat je de joodse leider van de enige joodse staat ter wereld als mens behandeld. Brr, de islamist Kuzu moet daar niet aan denken.
Ondertussen heeft hij er natuurlijk geen enkel probleem mee om niet alleen de hand te schudden van de Turkse president Erdogan -- die massaal journalisten, academici, advocaten, rechters, militairen, politieagenten, schrijvers, en anderen laat oppakken -- maar zelfs om de kastanjes voor hem uit het vuur te halen.
Kuzu heeft zijn masker afgedaan. Hij is niets meer of minder dan een islamistische haatzaaier. Laten we in vredesnaam hopen dat deze man na de verkiezingen van 2017 niet meer terugkeert in de Tweede Kamer. Doet hij dat wel dan is het een beschamende vertoning voor ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten