snapshot 26

Tv-programma M volledig in het teken van D66: na Ollongren nu wéér Sigrid Kaag te gast

Geen categoriefeb 01 2021, 20:00
De - kuch - superobjectieve tv-presentatrice Margriet van der Linden vraagt zich af hoe Sigrid Kaag straks stemmen gaat binnenhalen. Maar eigenlijk geeft ze ook direct het antwoord al, want na vorige week nog D66-minister Kajsa Ollongren te hebben uitgenodigd, is het nu (voor de vierde keer in een maand) wéér tijd voor D66-leider Sigrid Kaag om aan te schuiven. Dit is ook al de achtste keer dat er een D66-minister aanschuift dit jaar.
Met holle frasen, loze begrippen en hippe taal uit de koker van pr-bureaus alleen komt D66 er niet, dus zetten ze bij tv-programma Dit is M. álle zeilen bij om er toch nog een zeteltje of twee uit te persen voor die partij:
https://twitter.com/dit_is_M/status/1356234290795843589
De kritische en politiek bewuste burger is inmiddels waarschijnlijk allang afgehaakt bij dat programma, maar dat zal ze werkelijk een worst wezen! Kijk toch eens naar de diversiteit van de gasten, netjes bijgehouden door dit Twitter-account ('1-1-20' moet 1-1-21 zijn, red.):
https://twitter.com/MOptredens/status/1356282595198328835
Als de mensen van D66 even niet beschikbaar zijn dan mag er af en toe iemand van de PvdA aanschuiven. En als die ook niet beschikbaar zijn, dan weten Gert-Jan Segers of Arie Slob van de ChristenUnie zich er nog wel eens tussen te wurmen, maar daar houdt de diversiteit aan gasten toch ook wel echt op. D66 met een christelijk-socialistisch sausje.
Voor GroenLinks- en de rest van de PvdA-propaganda kunt u trouwens terecht bij Buitenhof of Jinek. Mooi onderling verdeeld zo, zeg! En zelf maar blijven volhouden dat ze objectief zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten