TVOH: Marco Borsato neemt afscheid, maar wie vervangt hem als jurylid?

Geen categoriejan 29 2016, 17:00
Zanger Marco Borsato neemt vanavond (voorlopig) afscheid van The Voice of Holland. Maar wie vervangt hem?
Veel fans van The Voice zullen Borsato ongetwijfeld behoorlijk gaan missen. Hij is niet alleen een bekende en populaire zanger, maar ook nog eens een bijzonder populair jurylid omdat hij a) verstand van zaken heeft en b) vrijwel altijd positief is. Niet zo gek natuurlijk aangezien alle kandidaten van TVOH kunnen zingen, maar toch; je kunt ook voor een negatieve aanpak gaan. Borsato doet dat niet, hij wil mensen eerder opbouwen dan afbreken.
En dat heeft hem heel wat extra fans opgeleverd.
Helaas voor die fans komt er vanavond een einde aan zijn betrokkenheid bij de The Voice. De finale zal vandaag plaatsvinden, en in het nieuwe seizoen wordt Borsato vervangen door een ander.
Het goede nieuws voor zijn fans? Hij kan over een tijdje zomaar terugkomen. Zoals Borsato zelf uitlegde in het radioprogramma Goeiemorgen Lex:

"Het mooie is dat ik zowel van RTL als van Talpa de stoel op elk moment dat het mij wenselijk is, weer terug mag claimen."

Waarom hij (voorlopig) afscheid neemt als hij het toch zo'n fantastisch programma vindt en er serieus over nadenkt om later toch weer terug te komen?

"Ik heb volgend jaar wat andere plannen. Ik wil wat festivals gaan doen en iets meer tijd voor m'n andere werk maken."

Ook wil hij bezig met een nieuw album, maar hij zegt zelf dat dit geen reden voor hem was om op te houden bij TVOH.
En nu is de grote vraag natuurlijk: wie volgt Marco op? Wie wordt het nieuwe jurylid? Het moet wel een man zijn, er zijn immers al twee vrouwen, en die blijven voorlopig allebei wel op hun stoel zitten.
Anouk, Marco's collega jurylid, weet wie het wordt, maar houdt haar kaken helaas stijf op elkaar. In het radioprogramma van Coen en Sander wilde ze alleen dit kwijt:

"Dat ga ik niet zeggen, dat zullen jullie vrijdagavond in de show zien. Anders ben ik weer de party pooper die alles verpest."

Heel verstandig van Anouk, natuurlijk: als ze die informatie wel bekend maakt zal de kritiek op haar van RTL niet mals zijn. Nou laat zij zich daar normaal gesproken niet al te veel aan gelegen liggen, maar RTL is natuurlijk wel haar werkgever. Of beter gezegd: haar opdrachtgever.
Daar komt bij dat het voor de fans veel leuker is om te wachten op de officiële aankondiging.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten