Twee weekeinden uitgaansverbod wegens mishandeling twee agenten

Geen categorieokt 18 2019, 20:00
Een inwoner van IJsselstein mag van de burgemeester twee hele weekeinden niet in het uitgaansgebied komen! De man sloeg namelijk twee agenten en geweld tegen hulpdiensten wordt niet getolereerd!
Streng doch rechtvaardig, zo'n burgemeester. Twee hele weekeinden niet welkom zijn in het bruisende uitgaansgebied van IJsselstein. Een straf afschrikwekkender dan dat tref je alleen in de vorige eeuw aan. De burgemeester is duidelijk van de oude stempel:

"Dat tolereren we niet en daarom treed ik streng op tegen mensen die de veiligheid in gevaar brengen. Zeker ook als het gaat om agressie tegen hulpdiensten. Als gemeente zetten we ons samen met stadstoezicht, politie en horecaondernemers in voor een veilig uitgaansklimaat. Uitgaan moet leuk zijn. Tegen wangedrag treden we op."

Zelfs verkrachters worden in dit land niet zó hard aangepakt! Maar goed, even zonder gekheid want straks denken jullie nog dat de misdaad van deze man wel meeviel. De man werd namelijk het café uitgezet, werd door de politie aangesproken en vroeg een portier om het verhaal even aan de agent uit te leggen. De man begon te schreeuwen, want hij vond het belachelijk dat hij eruit was gezet.
Toen de man bleef schreeuwen sloeg zijn stemming om en kreeg de agent meerdere vuistslagen in z'n gezicht. Een tweede agent moest even later hetzelfde doorstaan. Beide agenten zijn door dit 'akkefietje' de komende weken niet of beperkt inzetbaar, aldus het AD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten