Tweede verdachte aangehouden voor dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca

Stock photo van Nederlandse politieagent. Via Shutterstock.com, hans.slegers

De politie heeft donderdagavond een tweede verdachte aangehouden in de zaak rond de dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca.

Eerder deze week werd de 19-jarige verdachte Sanil Boughlalah (19) al in voorlopige hechtenis genomen. Bouglalah wordt verdacht van meerdere geweldsdelicten op de bewuste avond, maar het Openbaar Ministerie brengt hem nu ook in verband met de dood van Carlo Heuvelman. Daarmee is de aanklacht tegen Boughlalah nu uitgebreid door het OM.

De tweede verdachte die nu is aangehouden zou de 18-jarige Hein Busschers zijn, aldus het AD. Busschers wordt niet alleen verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van Carlo, maar zou ook betrokken zijn geweest bij een poging tot doodslag op een ander slachtoffer die avond.

Met de arrestaties van Bouglalah en Busschers lijkt er eindelijk schot in de zaak te komen. De vraag is nu hoelang het zal duren voordat de andere verdachten worden opgepakt. Er lopen immers nog een aantal verdachte kopschopkakkers vrij rond.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties