Dictatoriaal CNN ontslaat drie ongevaccineerde medewerkers omdat ze zomaar naar kantoor kwamen

Dictatoriaal CNN ontslaat drie ongevaccineerde medewerkers omdat ze zomaar naar kantoor kwamen

CNN-baas Jeff Zucker wil discrimineren tegen niet-gevaccineerden. Bron: Ron Adar / Shutterstock.com

Het is ongelooflijk, maar tegenwoordig kan dit dus blijkbaar. Het Amerikaanse CNN heeft niet één, niet twee, maar drie medewerkers ontslagen omdat ze de euvele moed hadden... ongevaccinneerd naar het kantoor van de zender te komen. En dat mag niet. Dat is VERBODEN.

Directeur Jeff Zucker maakte de belachelijke misdaad tegen de menselijkheid zelf bekend in een email aan zijn andere werknemers. "Laat ik helder zijn: we hebben op dit gebied een zerotolerancebeleid," aldus deze kleine coronadictator.

Bij CNN werken ze op dit moment nog met een systeem gebaseerd op vertrouwen. Als mensen zeggen dat ze gevaccineerd zijn, dan wordt dat geloofd. Maar in de nabije toekomst is het waarschijnlijk dat er wordt overgestapt op een systeem gebaseerd op vaccinatiepaspoorten.

Hoe ziek dat ook is.

Dit is natuurlijk verschrikkelijk. Maar wacht, CNN is niet het enige Amerikaanse bedrijf dat zich als op een manier gedraagt die gekopieerd lijkt te zijn uit de modus operandi van totalitaire regimes. Facebook en Google hebben vaccinatie ook verplicht gesteld voor kantoorpersoneel. Zonder vaccin mag je wel voor de bedrijven werken - voorlopig - maar vanuit huis. De Washington Post, waarvan het eigendom in handen is van Amazon-miljardair Jeff Bezos, gaat nog verder en verplichtte vaccinatie voor álle medewerkers, of ze nou thuis werken of niet.

Het is werkelijk ongekend wat er in de wereld gebeurt - en weer zien we, ik hamer daar vandaag nu meerdere malen op, dat (grote) bedrijven vrijwillig doen wat de staat wil. Namelijk een vaccinatieplicht invoeren voor hun medewerkers en/of klanten. Zie wat we al eerder berichtten over de geflipte dansschooleigenaar die eist dat leerlingen aantonen gevaccineerd te zijn, en de reisorganisaties die alleen nog maar gevaccineerde klanten accepteren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Jongens, het is dé vrijheidsstrijd van onze generatie. Of we laten ons nu een medische apartheidsstaat inrommelen, of we rechten onze rug, en verdedigen onze vrijheid; niet alleen tegen de overheid, maar ook tegen (grote) bedrijven die ronduit fascistisch zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties