Zielige coronadictators-fanboy Roderick Veelo gaat los op Thierry Baudet: ‘Je praat poep’

Roderick Veelo is één van de weinige mainstream media-figuren die op belangrijke, met name economische, onderwerpen tegen de elites durft in te gaan. Maar er is een uitzondering. Want wat het coronaregime betreft is Roderickje net zo ‘dictatoriaal’ als de figuren die hij hoegenaamd verguist. Een andere verklaring is er niet voor zijn lafhartige aanval vandaag op Thierry Baudet. 

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet schreef vandaag een bijzonder interessante tweet – waar ik het overigens helemaal mee eens ben – over de impact die het coronafiasco heeft gehad op zijn mensbeeld. “Mijn mensbeeld is ingrijpend en diep veranderd door de wijze waarop – en de mate waarin – velen (juist ook gestudeerden) zijn meegegaan en nog steeds meegaan” in het coronaverhaal “en de misdadige maatregelen die in het verlengde daarvan worden genomen,” aldus Baudet. “Het is verbijsterend.”

Let wel, Baudet is één van de weinige politici met de moed dit te bespreken. Heel veel andere politici durven zo ver te gaan, maar houden op waar ze denken dat het niet meer veilig is. Baudet niet. Als hij iets echt gelooft zegt hij dat. Hardop. Ja, ook als het betekent dat hij overal uitgesloten en zelfs verguisd wordt.

Dat is dapper. Zo iemand moet je prijzen, ook als je het niet met hem eens bent.

Maar wat schetst de verbazing? Roderick Veelo ging vervolgens keihard los op Baudet. “Nog veel verbijsterender is dat jij je denkkracht vrijwillig in dienst hebt gesteld van een beerput zonder feiten en poep praat,” aldus de journalist.

“Poep praat”? “Beerput”? Je kunt zeggen wat je wilt van Baudet, maar de man a) verdiept zich altijd in de materie en b) heeft vervolgens als één van de weinige politici die ons land kent de moed om zijn overtuigingen en conclusies hardop te bespreken!

Zo’n man moet beschermd worden tegen de lafhartige aanvallen van het kartel – zowel het mediakartel als het partijkartel. Maar wat doet Veelo? Die schoffelt hem hárder onderuit dan de bekende mainstream-namen doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat een schande. Bah!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. vlekkenoplosser

  De tweet van baudet is natuurlijk een schot in de roos. Bij de corona idioterie gaat de discussie niet meer over nut en noodzaak maar speelt men puur op de man bij kritische vragen. Van het beschermen van risico groepen en kwetsbaren zijn we overgestapt op vaccinatiefascisme en wil men een 100 % vaccinatiegraad afdwingen met pervers beleid.

  Het is ongehoord hoe we van het beschermen van groepen overgestapt zijn naar verplichte 100 % vaccinatie. Elk kritisch geluid wordt in de kiem gesmoord en elk gesprek wordt verstoord met dogma’s en mantra’s.

  Overigens zijn alle voorspellingen van de critici op dit achterlijke beleid allemaal uitgekomen. Mensen moeten bewijzen dat ze geen drager zijn van een virus dat voor mensen slechts 0.00004 % dodelijk is De kwetsbare groep 70 tigers en 80 tigers is al getroffen door het virus. Kijken we over de totale wereldbevolking komen we uit op 0,05 % overlijdenskans.

  Baudet heeft dus gelijk als hij stelt dat we ons als sch@pen laten leiden door onkundige herders in het land der blinde.

  1. Pauline Kummer

   Verplichte = gewenste. Overigens zou u zich op uw gemak voelen te midden van mensen die wel besmet zijn en daarvan ernstig lijden.

 2. Monty

  ‘Mijn mensbeeld is ingrijpend en diep veranderd door de wijze waarop – en de mate waarin – velen (juist ook gestudeerden) zijn meegegaan en nog steeds meegaan in de mondiale COVID scam”

  Hoe kan het dat een geschoold persoon als Baudet niet de overtuigingskracht heeft om mensen, ‘juist ook gestudeerden’, weet te overtuigen dat er een mondiale COVID scam is.

  1. usb3.0

   Wat begrijpt monty niet aan “mondiale covid scam”

 3. Flengan

  Geen speld tussen te krijgen. Hulde aan staatsman Baudet!

  1. Monty

   Alleen jammer dat hij geen overtuigingskracht heeft.
   Zelfs gestudeerden mensen geloven hem niet.

   1. usb3.0

    Dat heeft Baudet wel, Baudet zit inmiddels onder een heleboel huidjes

    1. Monty

     ”Dat heeft Baudet wel”

     Dat heeft hij niet. Baudet schrijft het zelf.
     Wat begrijpt usb3.000 niet aan zijn woorden
     ”Mijn mensbeeld is ingrijpend en diep veranderd door de wijze waarop – en de mate waarin – velen (juist ook gestudeerden) zijn meegegaan en nog steeds meegaan in de mondiale COVID scam”

     Ondanks zijn dagelijks FvD journaal waarop het echt nieuws wordt verteld, aan tienduizenden belangstelenden, zijn renaissance instituut waar eerlijke onderzoeken worden uitgevoerd en zijn theorieën bevestigd.
     Geeft hij aan dat hij zelfs ‘gestudeerden’ mensen niet kan overtuigen dat corona een mondiale scam is.

     Baudet heeft geen overtuigingskracht meer.
     Of heeft usb3.00000 hier een andere verklaring voor.

   2. Joko

    Waarmee je toegeeft noch van toeten, noch van blazen te weten en gewoon een meeprater bent, een linkse papegaai.

 4. Emile Takma

  Baudet raakt steeds verder van het padje en de arme man kan eigenlijk al niet meer terug.

  Ik vind dit een onheilspellende ontwikkeling. Het gaat niet goed met de man.

  1. Mistgabel

   Zit me dwars dat u zo makkelijk praat over kinderen vaccineren.

   Heb voor u een link en hoop dat u het wilt lezen.
   h*tps://www.n-tv.de/panorama/Wie-gefaehrlich-ist-Covid-19-fuer-Kinder-tatsaechlich-article22710947.html

   1. Emile Takma

    Ik las het artikel, Mistgabel en begrijp de twijfel over de vraag of we kinderen moeten vaccineren tegen Covid.
    De Gezondheidsraad in Nederland heeft een advies gepubliceerd waarin men een afweging maakt in de gezondheidsrisico’s van kinderen tussen vaccineren en blootstelling van kinderen aan Corona. Dat is de enige zuivere afweging. Het andere belang, namelijk dat vaccinatie van kinderen een solide groepsimmuniteit in ons land sneller dichterbij brengt, mag geen rol spelen. Dat zou naar kinderen toe onethisch zijn.
    De Gezondheidsraad komt op puur medische gronden nochtans tot een positief advies tot vaccinatie van kinderen. Het advies is interessant om te lezen:

    Vaccinatie van adolescenten tegen COVID-19

    Het vaccin van BioNTech/Pfizer is onlangs goedgekeurd voor gebruik vanaf 12 jaar. De Gezondheidsraad heeft zich op verzoek van de minister van VWS gebogen over de wenselijkheid van vaccinatie vanaf 12 jaar. De raad adviseerde eerder al om 12- tot en met 17-jarigen met een medisch risico te vaccineren. Nu heeft de raad voor alle 12- tot en met 17-jarigen beoordeeld of een vaccinatie-aanbod zinvol en verantwoord is.

    Hoewel COVID-19 bij kinderen en adolescenten meestal mild verloopt, kan het ook bij hen problemen geven. In zeldzame gevallen kan het bijvoorbeeld leiden tot ‘MIS-C’, een ernstige ontstekingsreactie waarbij opname in het ziekenhuis of op de intensive care nodig is. Ook kunnen kinderen en adolescenten, net als volwassenen, langdurige klachten ontwikkelen (long COVID).

    Naast directe gezondheidswinst kan vaccinatie ook indirecte gezondheidswinst opleveren. Zo zal vaccinatie van 12- tot en met 17-jarigen leiden tot minder viruscirculatie in die groep en daarmee tot een kleinere kans op beperkende maatregelen die een negatieve invloed op hen hebben, zoals quarantaine voor schoolklassen of het sluiten van scholen.

    Naast de directe en indirecte gezondheidswinst voor de adolescenten zelf, is er ook gezondheidswinst te verwachten voor de gehele bevolking. Volgens modellering van het RIVM zal vaccinatie van 12- tot en met 17-jarigen bijdragen aan het indammen van een mogelijke opleving van de epidemie in de winter en zo ook de ziektelast bij volwassenen terugdringen.

    Vaccinatie brengt ook nadelen met zich mee voor adolescenten van 12 tot en met 17 jaar. Het BioNTech/Pfizer-vaccin heeft, net als alle geneesmiddelen, bijwerkingen. De meeste zijn matig va ernst en verdwijnen na enkele dagen. Ook zijn er meldingen van myocarditis (ontsteking van de hartspier) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje) na COVID-19-vaccinatie. Het beloop hiervan was meestal mild. Het is nog onduidelijk in hoeverre het optreden van myocarditis en pericarditis gerelateerd is aan vaccinatie met BioNTech/Pfizer. Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) doet daar momenteel onderzoek naar. Myocarditis en pericarditis komen ook voor bij een infectie met het coronavirus zelf.

    Alles overziend adviseert de Gezondheidsraad om het BioNTech/Pfizer-vaccin beschikbaar te stellen voor alle 12- tot en met 17-jarigen die er gebruik van willen maken. Om ervoor te zorgen dat de adolescenten zelf een vrijwillige en goed geïnformeerde keuze kunnen maken is het van belang dat er toegankelijke, begrijpelijke en op hun leeftijd afgestemde informatie beschikbaar is over de voor- en nadelen van vaccinatie tegen COVID-19.

    1. usb3.0

     Wij van wc-eens adviseren wc-eend van wc-eend.
     Je bent echt een achterlijke mongool om dit bij gezonde kinderen te doen.
     Mensen (in dit geval kinderen) afhankelijk maken van, sterker nog, of erger nog, kinderen injecteren met een experimentele mRNA vloeistof, mensen die opperen zijn echt volledig van het padje af natuurlijk, vooral de dwang er bij komt kijken is natuurlijk verschrikkelijk, het fascistisch vaccinatieprogramma neemt ernstige vormen aan.

    2. vlekkenoplosser

     Gezondheidsraad, de draai club van wel mondkapjes, Geen mondkapjes, ventileren , niet ventileren , jongeren wel vaccineren dan weer niet vaccineren , vaccineren geschikt voor ouderen , niet geschikt voor ouderen, derde prik , Geen derde prik , jansen effectief , jansen niet effectief

     Gezondheidsraad een dolgedraaide club figuren die zoveel onzin gescandeerd hebben zodat ze echt niet meer serieus te nemen zijn. Overigens figuren binnen de club verdienen leuk aan corona. Eindelijk een commercieel binnen de gezondheid waarvan ze flink kunnen meeslepen.

     Een leuk clubje schreeuwers die ongehinderd door kennis leing geven een kabinet wat zijn beleid stuurt op vreemde arbitraire getallen.

     Zielige vertoning die gezondheidsraad strönt vlëk. Heb je niet iets betrouwbaarder in huis domme jongen ?

    3. Mistgabel

     Bedankt voor uw antwoord, maar gezien ook het andere artikel is het dus 0,001% kans.

     Zou u uw kinderen daarvoor laten inenten terwijl ze gezond zijn?
     Zou u inentingsbussen voor scholen zetten?

     1. vlekkenoplosser

      Strönt vlëk is ook voorstander van kampen voor ongevaccineerde mensen. De dwang om iedereen te vaccineren ligt erg hoog bij de vaccinatiewappies. Bussen voor de school is dus nog de minste maatregel die de goedkeuring krijgt van de strönt vlëk !

     2. vlekkenoplosser

      Strönt vlëk is ook voorstander van kampen voor ongevaccineerde mensen. De dwang om iedereen te vaccineren ligt erg hoog bij de vaccinatiewappies. Bussen voor de school is dus nog de minste maatregel die de goedkeuring krijgt van de strönt vlëk !

     3. vlekkenoplosser

      Strönt vlëk is ook voorstander van kampen voor ongevaccineerde mensen. De dwang om iedereen te vaccineren ligt erg hoog bij de vaccinatiewappies. Bussen voor de school is dus nog de minste maatregel die de goedkeuring krijgt van de strönt vlëk !

     4. vlekkenoplosser

      Strönt vlëk is ook voorstander van kampen voor ongevaccineerde mensen. De dwang om iedereen te vaccineren ligt erg hoog bij de vaccinatiewappies. Bussen voor de school is dus nog de minste maatregel die de goedkeuring krijgt van de strönt vlëk !

     5. Mr.blauw.sky

      Zeg poepclown,
      kan het een beetje minder met dat repeteer geblèr ? ?

      Het is hier geen rusthuis

     6. Flengan

      Aldus het woke sneeuwvlokje.

  2. ElGuapo

   Stop er maar mee schlemiel je hebt voor vandaag alweer genoeg domme praatjes gedaan.
   Je bent van alle kanten uitgekotst…..neem een glaasje warme kw*k ….melk en ga maar slapen onder je wolletje.

  3. usb3.0

   Nee joh tamil! Baudet slaat de spijker gewoon weer op z’n kop, jij gaat volledig voorbij aan de inhoudt logisch want je bent een argumentloze zakkenwasser

 5. Klaus Schwab

  Eerlijk gezegd denk ik dat Nederland beschermpt moet worden tegen virus ontkenners zoals Baudet. Laat hem maar oprotten naar Forumland en Willem Engel meenemen.

  1. usb3.0

   Eerlijk gezegd moet jij het lekker aan je hartkleppen krijgen met je gezuig

   1. Pauline Kummer

    Weet u wel hoe het leven beperkt wordt wanneer je “het” aan je hartkleppen krijgt, hebt. U behoort hiermee niet tot de gestuurden of de boven ons gestelden met zo’n opmerking.

    1. Pauline Kummer

     Gestuurden moet zijn gestudeerden. Alhoewel Baudet de intentie heeft mensen aan te sturen. Dat zou ook nog kunnen, alleen dan op de verkeerde manier.

    2. usb3.0

     Jij bent sws niet goed wijs natuurlijk tamil Ernst noppen

     1. Flengan

      “tamil Ernst noppen”

      Degene die zichzelf van commentaar voorziet en iedere oprechte discussie infiltreert met linksfascistisch gezuig. De schlemiel verdient het dubbel en dwars om voor altijd dwarsgezeten te worden!

      BAM!

   2. Mr.blauw.sky

    Alleen onbesnedenen van hart kunnen zo n lafhartge opmerking maken …

   3. Klaus Schwab

    Wat is dat nou voor een rare onfatsoenlijke reactie ? Omdat ik het absoluut niet met Baudet eens ben mag ik het volgens jou aan mijn hartkleppen krijgen ? Jammer deze reactie. Desondanks zal ik jou niets kwaad toewensen. Hopelijk blijf je heel lang gezond en corona vrij.

    1. usb3.0

     Over onfatsoenlijk gesproken, je naam zegt alles

  2. vlekkenoplosser

   Engel ontkent het virus niet domme jongen. Beter informeren alvorens onzin scanderen. Dat kan je beter overlaten aan figuren zoals bukhol of de strönt vlëk

   1. Klaus Schwab

    Fan van de dansleraar ?

    1. vlekkenoplosser

     Erg jammer dat u inhoudelijk niets te melden heeft. Het topic gaat over de tweet van Baudet en niet over engel. Ook jij bewijst met je zielige inhoudsloze gewauwel het gelijk van Baudet. Vaccininatiewappies zijn hele gevaarlijke mensen net zoals de overige shit uit agenda 2030 van uw hand.

     1. arnoud

      Vaccininatiewappies zijn hele gevaarlijke mensen.

      Weerleg jij dat is dan met feiten.

  3. Joko

   Naar analogie van Takma: …beschermt…Het staat er echt.

  4. arnoud

   Op de eerste plaats is Baudet geen virus ontkenner, dat zijn wij geen een van alle, we ontkennen wel.. en dat kunnen we met keiharde feiten !! weerleggen, dat het geen !! killer virus is, het is een griep variant. en ook kunnen we keihard aantonen dat het vaccinatie een gen therapie is, dus geen ! vaccinatie.

 6. vlekkenoplosser

  De strönt vlëk is het schoolvoord van een vaccinatiefascist die weigert te debateren over de aantasting van het immuunsysteem door vaccinatie en zijn gedram verstopt in het belachelijk maken van het kritische geluid.

  De strönt vlëk is het schoolvoorbeeld zoals bedoeld door Baudet in de tweet. Een decadente onwetende tröl die blind meemarcheert op de corona muziek van onwetende politici met arbitraire getallen.

  1. usb3.0

   BAM

 7. KippiX

  Heb een tijd gekeken naar de podcast van de twee heren op TPO en hoewel ik het niet met alles van hen eens ben vond ik het altijd prettig om naar Bert en Roderick te luisteren maar hoe zij mensen betitelen die nog steeds van hun recht op zelfbeschikking gebruik willen maken!! Zij zijn net zo erg als de mainstream media en politici die zij zogenaamd bekritiseren. Ik vind het daarom niet meer prettig om naar die twee te luisteren. Zoals zij de laatste tijd doen komt op mij over als verraad. Ben ook helemaal klaar met die twee.

 8. Mistgabel

  16 u De @NOS vandaag: zeer lage vaccinatiegraad in #Urk.

  En de GGD: “We tasten in het duister over waarom het aantal besmettingen in plaatsen als Urk en Staphorst op dit moment lager is dan in omliggende gemeenten.”. Ik trek geen conclusies, ik herhaal alleen recente nieuwsberichten

  h*tps://twitter.com/AnnemarieGelder/status/1416810750509821964

  Lees ook de reacties daarop.

  1. vlekkenoplosser

   Eigenlijk zou de juiste tekst moeten zijn, GG&GD tasten in het duister Waarom minder mensen ” besmet ” raken in Urk en Staphorst waar de vaccinatiegraad beduidend lager ligt dan in omliggende gemeenten. Omliggende gemeenten hebben een veel hogere vaccinatiegraad maar vreemd genoeg beduidend meer ” besmettingen” .

   Feitelijk is dit al duidelijk geworden uit eerdere nieuwsberichten die spreken over meer gevaccineerde in het ziekenhuis dan ongevaccineerde.

   De tekenen dat vaccineren een wissel trekt op het immuunsysteem worden steeds duidelijker. Ruim 1100 doden na vaccinatie stemt ook niet vrolijk om blind in de rij te gaan staan bij de vaccinatielocaties.

   De signalen worden steeds duidelijker, vaccineren met de experimentele gentherapie is niet zo een feest als die frikadellen meneer wil doen geloven. Jongeren denk goed na wat je doet. Je hebt een leven voor je en de kans op dodelijke corona is nagenoeg nihil. De kans op complicaties lijken enkel te groeien. Is een festival of vakantie dat waard ?

   1. Joko

    “De advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft zorgminister Hugo de Jonge gisteren per brief gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen. Bij gebreke wordt een kortgedingprocedure opgestart en gaan alle bewijsstukken naar de voorzieningenrechter.

    Het gaat daarbij om meer dan 2000 meldingen die zijn gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de commissie, waaronder 1137 sterfgevallen, en een onderzoeksrapport waaruit zal blijken dat de vaccinaties tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.”

    1. Monty

     ”vaccinaties tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.”

     Precies. ‘Kunnen’ leiden. Niet ‘zullen’ leiden.

     Het deelnemen aan het verkeer zou ‘tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.’

     1. Joko

      Zeker is dat deugdenken tot ernstige ontsporingen leidt.

     2. Monty

      Het gebruik van alcohol zou ‘tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.’

     3. Joko

      De advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft de minister daarom gesommeerd al het verkeer lam te leggen. Voel je de onzin die je uitkraamt Monty?

      Kijk hier eens naar:
      h**ps://youtu.be/6c191tPzKVc

 9. arnoud

  van een beerput zonder feiten en poep praat,”

  Juist Baudet komt met feiten. !!!

 10. Paardenmiddel

  Ja Baudet heeft gelijk, want er komen nu zoveel tegengeluiden (door onderzoek) naar boven, dat de waarheid niet meer te vermijden is.
  De mensen die dat nu nog negeren hebben er{ of baat bij -geld- of ze echt zijn bang.

 11. NO8DO

  “Zo’n man “(Baudet)moet beschermd worden tegen de lafhartige aanvallen van het kartel – zowel het mediakartel als het partijkartel.

  Het Pieter Baan centrum lijkt mij een passende, afgeschermde omgeving.
  Een dagelijkse, begeleide wandeling in de tuin met frisse lucht zal hem goed doen.
  Achter de vijver kan hij mooi in zijn eigen forumlandje een therapeutisch moestuintje beginnen.

 12. sonny

  De echtgenote van Roderick dweept met Baudet, vindt hem mooi, charismatisch en aantrekkelijk!
  Dat is hem tussen de oren gekropen!
  Hij is gewoon het beledigde haantje!

 13. tata

  Veelo speelt de man en niet de bal. Lekker goeiekoop.

 14. At

  Mijn mensbeeld veranderde al begin 2020 door het verbod van de overheid om autopsie te doen op overleden Covid-19 personen. Het verbod van de overheid voor huisartsen om mogelijke coronaverschijnselen te bestrijden met anti-virale middelen. Het verbod op creativiteit van de artsen om Covid-19 te bestrijden. Al 1.5 jaar derhalve geen leertraject.
  Mengele-achtige overheid die experimentele gentherapie afdwingt.
  Alle grote kranten in eigendom van 2 Brusselse bedrijven en met door die Media-geforceerde angst loopt de grote meute braaf mee.

 15. 56RdK

  Die Baudet moet nu écht een keer een Corona-afdeling in een ziekenhuis én verwant verpleegtehuis gaan bezoeken. Zou goed zijn als jij dat ook eens ging doen Michael,
  want daarna zal er dan niet meer zoveel poep worden gepraat en geschreven.
  Maar is er de hoop dat het normale verstand terugkeert!

 16. 56RdK

  Baudet zou nu écht eens een COVID-afdeling in een ziekenhuis en aanverwant verpleegtehuis moet gaan bezoeken, en jij dat ook eens moeten doen, Michael.
  Daarna wordt er dan vast geen poep meer gesproken en geschreven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.