Uber-klant vergeet portemonnee met daarin $3.000. Wat de Uber-chauffeur dan doet maakt hem een echte held

Uber-klant vergeet portemonnee met daarin $3.000. Wat de Uber-chauffeur dan doet maakt hem een echte held

Een Uber-chauffeur heeft bewezen dat taxi-chauffeurs een heel goed hart hebben. Hoe? Door een klant te herenigen met iets heel belangrijks.

Jose Figueroa reed naar O-Hare International Airport om een man op te halen die net van Oekraïne naar Amerika geëmigreerd was. Jose nam de man naar een adres in een voorstadje. Toen hij wegreed zag hij dat de immigrant zijn portemonnee vergeten was in de auto.

Toen Jose erin keek zag hij dat er 3.000 dollar in zat. Dat is zo'n 2700-2800 euro.

Jose legt uit:

"Ik ga niet tegen je liegen, ik werd verleid om mijn mond te houden en het geld voor mezelf te houden. Maar omdat ik een christen ben kon ik dat niet doen. Ik wilde ervoor zorgen dat ik goed kon slapen, dus dat is wat ik gedaan heb. Daarom gaf ik het geld en de portemonnee terug."

Vervolgens reed Jose terug naar het huis waar hij zijn klant had afgezet. Daar werd hij verwelkomd door de zus van de man, die in tranen uitbarstte. Zo blij was ze dat hij terugkwam rijden mét het geld.

Wat een geweldige actie van deze chauffeur. Wat een held.

Lees meer over:
immigratie Gemeenschapszin Uber

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer