Uh oh, Brad Pitt woedend op Angelina Jolie vanwege scheiding

Uh oh, Brad Pitt woedend op Angelina Jolie vanwege scheiding

Wordt het een vechtscheiding of gaan Brad Pitt en Angelina Jolie uiteindelijk toch nog als iets van vrienden uit elkaar?

Het was gisteren even schrikken voor fans van Brad Pitt en Angelina Jolie. Het stel, dat al jaren door het leven gaat als Brangelina, heeft namelijk bekend gemaakt dat het gaat scheiden. Jawel, twee van Hollywoods grootste sterren houden het voor gezien.

Het gevolg van die aankondiging moge duidelijk zijn: sociale media én de gewone, traditionele media stonden op hun kop. Het duurde dan ook niet lang voordat Pitt en Jolie gevolgd werden door massa's paparazzi, die natuurlijk bloed ruiken.

En daar is Pitt absoluut niet blij mee:

Bronnen laten weten dat Pitt bepaald niet blij is met alle media-aandacht die de scheiding krijgt. Hij zou dit hebben willen voorkomen en met Jolie hebben afgesproken de scheiding ,,als volwassenen af te wikkelen", aldus een ingewijde.

Fotografen en paparazzi bespioneren sinds maandagmiddag het huis en de buurt waar het stel woont in Beverly Hills. Pitt zou in zijn woede hebben geroepen: ,,Ze heeft de hel op aarde losgelaten", aldus een bekende.

Ondertussen gooit Jolie al met modder. Zo melden verschillende media dat Pitt een affaire had met Marion Cotillard, zijn tegenspeelster in een nieuwe film. Jolie zou zelfs een privé-detective hebben ingehuurd om de relatie tussen Pitt en Cotillard te onderzoeken. Op dat moment wist ze nog niet zeker dat er iets aan de hand was, maar ze had haar vermoedens. Die bleken, aldus de detective, juist te zijn.

Tenminste, dat stellen verschillende Amerikaanse websites en roddelkranten. Er is ook een andere theorie: die stelt dat Pitt zijn leven met Jolie saai begon te vinden, terwijl zijn vrouw juist een politieke carrière nastreeft. Zo zou Jolie officieel lid willen worden van de House of Lords in Groot-Brittannië. Om dat doel te bereiken moet ze onder meer een belastingbetalende inwoner van het Verenigd Koninkrijk zijn. Ze is daar serieus mee bezig, maar Pitt weigerde vervolgens om akkoord te gaan met de verkoop van hun Chateau Miraval in Frankrijk.

Het gevolg: Jolie beschuldigt Pitt ervan haar niet volledig te steunen terwijl hij vindt dat zij zijn leven te saai probeert te maken.

Blijkbaar gooide Jolie Pitt tijdens ruzies onder meer naar zijn hoofd dat hij "niet twintig jaar oud" meer is, en dat hij zich dient te gedragen als de 52-jarige vader die hij is.

Tenslotte doen ook geruchten de ronde over het mogelijke drank- en drugsgebruik van Pitt. Volgens ingewijden zou Pitt nogal van wiet en alcohol houden. Op zich had Jolie daar geen probleem mee, ware het niet dat hij daardoor regelmatig enorme woede uitbarstingen zou hebben, ook ten opzichte van hun (zes!) kinderen. Daarom wil Jolie de voogdij over haar kinderen volledig hebben. Pitt zal alleen bezoekrecht krijgen als het aan haar ligt. Hij is het daar niet mee eens en eist co-ouderschap.

Wat er hier precies van klopt weet natuurlijk helemaal niemand. Bij vechtscheidingen wordt er altijd met ontzettend veel modder gegooid, en dat is al helemaal het geval als de twee betrokkenen wereldberoemd zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer