Vader zet de favoriete Disney-film van zijn dochter op. Plotseling besluit zij dat het dan tijd is om te dansen...

Vader zet de favoriete Disney-film van zijn dochter op. Plotseling besluit zij dat het dan tijd is om te dansen...

Veel schattiger dan dit vader/dochter-dansduo ga je het niet krijgen!

Wie herkent het niet? Jonge meisjes willen doorgaans maar één ding en dat is de best mogelijke prinses zijn. Dat gold ook voor dit meisje, dat in prinses Jasmine, uit Aladdin, haar idool heeft gevonden. Ze kan die film soms wel honderden keren kijken!

En haar vader? Die is maar wat blij om dat voor z'n dochter te doen. Ze hebben zelfs samen een dans ontworpen voor bij de vliegende tapijtscène waarbij Aladdin en Jasmine 'A Whole New World' zingen. Of je zelf de film nu leuk vindt of niet, hier gaat je hart toch gewoon van smelten?

[video width="640" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/03/vededown_facebook.com_1092638097425199.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
muziek Disney dochter dansen vader

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties