Vaderdag is niet alleen voor vaders, maar ook voor alleenstaande moeders. Deze prachtige video bewijst waarom!

Geen categoriejun 17 2015, 19:00
Vaders zijn cool, en vaders verrichten hard werk. Ze verdienen ook zeker hun eigen feestdag! Maar ook deze bikkelende vrouwen verdienen op vaderdag een plaatsje op het erepodium!
Aanstaande zondag is het weer vaderdag: tijd om alle vaders, grootvaders en zelfs overgrootvaders in het zonnetje te zetten. Die dag is voor hen, voor alle keren dat ze voor ons klaarstonden. Om ons te leren sterk te zijn, om onze band te plakken en om het vlees te snijden. Ze waren een onmisbaar deel van onze opvoeding, en verdienen het dubbel en dwars om in het zonnetje te staan!
Voor wie dit dus ook geldt, zijn niet alleen de vaders, maar ook de moeders die tegelijkertijd onze vader moesten zijn. De alleenstaande moeders die soms twee, drie of zelfs vier kinderen alleen moesten opvoeden. De vrouwen die niet alleen een knuffel gaven in, maar ook de auto moesten repareren als die stuk was of je als jongen te vertellen dat je je moet vermannen.
Dus daarom vaderdag. Niet alleen voor alle papa's. Maar ook voor de mama's die er alleen voor stonden zonder een papa aan hun zijde!
Kijk, en zie het voor jezelf:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Happy-Fathers-Day-Mom.mp4"][/video]
.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten