Is een reis per vliegtuig veilig en welke maatregelen kan ik nemen scaled

Veilig vliegen in tijden van corona, kan dat eigenlijk wel?

Geen categorienov 11 2020, 11:59
11 tips om goed voorbereid te vliegen tijdens corona.
Zo snel mogelijk terug naar ‘normaal’: vliegen naar een zonnige bestemming. Veilig vliegen tijdens corona, is het mogelijk? We gaan dieper in op wat jij als reiziger kunt doen om veilig te vliegen. Aan jou de keuze.
Vliegtuigmaatschappijen dragen hun steentje bij aan het creëren van een veilige omgeving voor passagiers. Zo beperken ze de verspreiding van het coronavirus tot een minimum. Neem als reiziger maatregelen om jezelf en anderen te beschermen en de verspreiding van het virus verder te beperken.
Stap veilig en goed voorbereid het vliegtuig in:
Andere belangrijke tips zodat je met een gerust gevoel vliegt:

Is vliegen veilig in tijden van corona?

Thuisblijven is het veiligst, maar voor eenieder die het thuis niet meer uithoudt of genoodzaakt is om een vliegreis te maken, wees gerust: vliegen is veilig. Hou er rekening mee dat je voor noodzakelijke reizen naar Amerika waarschijnlijk een ESTA nodig hebt. Een ESTA aanvragen doe je eenvoudig en snel via de visumexperts van E-visums.nl.
Wanneer je je voorafgaande aan en tijdens een vliegreis aan de opgestelde voorschriften houdt en de voorzorgsmaatregelen in acht neemt loop je dus zeker niet meer risico, en misschien zelfs nog minder, om besmet te raken met het coronavirus dan tijdens een bezoekje aan de supermarkt.
We hopen natuurlijk allemaal dat we in de herfstvakantie van 2021 minder beperkt zijn in onze reisopties, maar tot die tijd kun je je het beste aan de adviezen van de Rijksoverheid houden en de maatregelen in acht nemen tijdens een vliegreis.
Zodra het plannen van een vakantie naar Amerika er weer inzit, regel je jouw ESTA heel makkelijk bij E-visums.nl. We helpen je graag!
De situatie rondom de reisadviezen verandert regelmatig. Bekijk daarom altijd de landkaart met reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken om te ontdekken wat de huidige situatie is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten