Verdachte steekincident Breda opgepakt in Duitsland

Geen categoriemei 26 2019, 19:00
In de Duitse stad Bremen is zojuist een 38-jarige man uit Hoofddorp opgepakt. Hij is verdachte van een steekincident in Breda, waarbij een man bij de fietsenstalling van het station werd neergestoken en naar het ziekenhuis moest. Ruim 200 tips hebben de politie naar Bremen geleid. Dat meldt de Telegraaf.
Donderdagavond werd een 23-jarige man uit Breda verwond met een messteek. Hij kon nog op tijd om hulp roepen, die ook vrij snel arriveerde. De dader was direct gevlucht. Vrijdag liet de politie een filmpje rondgaan waarop de verdachte te zien was. Dit deden ze vanwege het feit dat slachtoffer en dader elkaar niet kenden, waardoor de kans op herhaling toenam.
Het slachtoffer heeft de steekpartij in ieder geval wél overleefd en maakt het goed. Hij werd op tijd met een ambulance vervoerd en was vrij snel al weer buiten levensgevaar. Over de aanleiding en het motief van de dader is vooralsnog niets bekend. Het gaat om een 38-jarige man met 'een zwervend bestaan' uit Hoofddorp. Het is dan ook verrassend dat ze de verdachte zo snel hebben weten te vinden. Binnenkort horen we zeer waarschijnlijk meer over de aanleiding en het motief. Voor nu is het in ieder geval fijn om te weten dat deze figuur niet meer ergens rondzwerft en wéér iemand neer gaat steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten