Verkrachters steken 16-jarig meisje in de fik nadat ze 'veroordeeld' werden tot 100 sit-ups en 625 euro boete voor hun misdaad

Geen categoriemei 05 2018, 15:00
Dit is dus waarom verkrachters gewoon gecastreerd moeten worden.
Een vreselijk verhaal uit India. Een 16-jarig meisje is daar verkracht en vervolgens op brute wijze vermoord door maar liefst veertien mannen.
Afgelopen donderdag (3 mei) werd het meisje ontvoerd door vier mannen. Die verkrachtten haar vervolgens. Toen de vader van het meisje een klacht indiende tegen de jongens bij de dorpsraad werden ze 'veroordeeld' tot honderd sit-ups en een boete van 625 euro.
Dat is géén grap.
De mannen waren desalniettemin woedend dat de vader en zijn dochter hen hadden aangegeven. De dag erop -- gisteren -- drongen ze de woning van het gezin binnen, goten brandstof over het arme meisje heen, en staken haar vervolgens in brand.
Het is de zoveelste keer de laatste jaren dat nieuws van dit soort vreselijke misdaden gepleegd in India naar buiten komen. Zelfs hardcore Indiase nationalisten moeten erkennen dat er wat dat betreft een enorm cultureel probleem is. We hebben het vaak over de culturele problemen in het Midden-Oosten, maar India kan er ook wat van. En ja, in de meeste gevallen zijn de betrokkenen daar hindoe.
Daar mogen we ongetwijfeld niets over zeggen, maar hé, gelukkig zijn wij van DDS niet politiekcorrect en zeggen wij dat dus wél.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten