Veronica FAALT keihard met Café Hendriks & Genee: maar 142.000 kijkers

Geen categoriejun 10 2019, 13:00
Het gaat Wilfred Genee en Hélène Hendriks bepaald niet voor de wind. Niemand kijkt naar hun nieuwe talkshow.
Het is toch een beetje vervelend voor Wilfred Genee. Al jaren roept hij dat hij naast Voetbal Inside (Veronica Inside) andere programma's wil presenteren. Dat kan hij, zegt hij steeds, heel goed. Geef hem gewoon een káns. Hij zal laten zien dat hij niet alleen VI goed doet, maar ook op veel andere manieren hoge ogen kan gooien.
Nou, dat valt toch een beetje tegen. Volgens de MediaCourant keken er gisteravond namelijk maar 142.000 mensen naar Café Hendriks & Genee. Dit terwijl het programma later begon dan normaal vanwege de wedstrijd Portugal-Nederland.
Let wel, het begin van de show was vorige week al slecht, toen ze een magere 238.000 kijkers scoorden. In vergelijking met gisteren was dat een tópdag.
Het is triest voor Genee, maar het lijkt erop dat zijn nieuwe avontuur geen lang leven beschoren is. Of geeft John de Mol hem wat langer de kans?
In gerelateerd nieuws valt het op dat de vervanger van Robert Jensens talkshow op RTL 5, Voor De Rechter, het onwijs slecht doet. Dat programma 'piekt' namelijk met een magere 278.000 kijkers volgens Stichting Kijkonderzoek. Let wel, als Jensen genoegen moest nemen met zulke aantallen had hij een sléchte dag en kreeg hij horen dat hij een wanprestatie leverde. Maar bij Voor De Rechter is dat niet alleen normaal, maar wordt het zelfs geaccepteerd. En Naked Attraction, dat ook te zien was op RTL 5 gisteravond, moest zelfs genoegen nemen met een belachelijke 64.000. Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten