Rutger Bregman slaat door: "Radicalisme is de toekomst!"

Rutger Bregman slaat door: "Radicalisme is de toekomst!"

Hij heeft het dus over links-radicalisme he.

Rutger Bregman is een graag geziene gast bij het mediakartel. Hij is zogenaamd een "expert" en wordt met enige regelmaat voor de camera gesleept zodat hij -- slissend en al -- kan vertellen waarom Trump zo slecht is, en waarom we allemaal doodgaan als we niet héél snel iets aan het klimaat doen. Ik hoef de kop van die vent maar te zien en ik ben al misselijk.

Die Bregman wordt er door types als Robert Jensen al tijden van beschuldigt dat hij een extremist is -- een radicale linkse activist die mensen bewust, willens en wetens, voorliegt over 'het klimaat' om een politieke agenda te implementeren.

Nou, diezelfde Bregman bevestigt die kritiek nu door dit op Twitter te gooien:

Als je, net als ik, zijn stem liever niet hoort kun je het geluid uitzetten. De video is namelijk ondertiteld. Volgens Bregman worden types als Greta Thunberg en Alexandria Ocasio Cortez weggezet als 'radicaal' en 'out of touch.' Maar, schrijft hij, "de werkelijkheid is: hun radicalisme is de toekomst. Zolang de opwarming van de aarde doorgaat, zijn het de zogenaamde 'gematigden' die 'out of touch' zijn."

Meneer pleit hier dus nadrukkelijk voor links radicalisme. Maar ondertussen wordt hij wel gepromoot als zijnde een "historicus" en zelfs als een "journalist" door het walgelijke linkse mediakartel. Waarom een 'historicus' een klimaatexpert pretendeert te zijn is mij een raadsel, maar wat de NPO betreft is deze gek een absolute held.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties