Rutger Bregman slaat door: "Radicalisme is de toekomst!"

Geen categoriejun 10 2019, 12:00
Hij heeft het dus over links-radicalisme he.
Rutger Bregman is een graag geziene gast bij het mediakartel. Hij is zogenaamd een "expert" en wordt met enige regelmaat voor de camera gesleept zodat hij -- slissend en al -- kan vertellen waarom Trump zo slecht is, en waarom we allemaal doodgaan als we niet héél snel iets aan het klimaat doen. Ik hoef de kop van die vent maar te zien en ik ben al misselijk.
Die Bregman wordt er door types als Robert Jensen al tijden van beschuldigt dat hij een extremist is -- een radicale linkse activist die mensen bewust, willens en wetens, voorliegt over 'het klimaat' om een politieke agenda te implementeren.
Nou, diezelfde Bregman bevestigt die kritiek nu door dit op Twitter te gooien:
https://twitter.com/rcbregman/status/1137763534442500096
Als je, net als ik, zijn stem liever niet hoort kun je het geluid uitzetten. De video is namelijk ondertiteld. Volgens Bregman worden types als Greta Thunberg en Alexandria Ocasio Cortez weggezet als 'radicaal' en 'out of touch.' Maar, schrijft hij, "de werkelijkheid is: hun radicalisme is de toekomst. Zolang de opwarming van de aarde doorgaat, zijn het de zogenaamde 'gematigden' die 'out of touch' zijn."
Meneer pleit hier dus nadrukkelijk voor links radicalisme. Maar ondertussen wordt hij wel gepromoot als zijnde een "historicus" en zelfs als een "journalist" door het walgelijke linkse mediakartel. Waarom een 'historicus' een klimaatexpert pretendeert te zijn is mij een raadsel, maar wat de NPO betreft is deze gek een absolute held.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten